hirdetés
hirdetés
hirdetés

Látott már a big datáról raphimnuszt?

A Viacom reklámját The Fat Jewish adja elő. 

hirdetés

Eljött az a pillanat, amikor a világ egyik legnagyobb médiavállalata, a Viacom felkéri a The Fat Jewish művésznéven futó Josh Ostrovskyt és haverját, Todrick Hall-t, hogy írjanak egy rapszámot a big datáról. Ráadásul a klipben szerepel Kern Schireson, a Viacom adatokért felelős alelnöke is, bár ő sajnos nem rappel és nem énekel. A szám arról szól, hogy a Viacom mennyi adattal rendelkezik a fogyasztókról, ezekből milyen elemzéseket tudnak végezni és mikre tudják használni, a célcsoport pedig a Viacom partnereinek vezetői. Jó, nem?

"I know you're struggling, I can feel your pain/Your profits they be falling, and circling the drain/You're selling beer to babies, diapers to teens/You barely even know what you customers need."

és

"Maybe you should check what kind of data your usin'/And whether it illuminates what everybody is choosin'/for their cars, their clothes and telephonic devices/Yeah, that would be priceless."

Innen

(forrás: AdWeek/Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Google, a Design Terminal és a IVSZ támogatásával 2020-ban létrejött szervezet már várja a hazai vállalkozások válaszait.

Az Egyesült Királyságban pedig már több időt töltenek el a videós platformon a userek, mint a Facebookon.

A TheHut.com Ltd. ezen kívül valótlan, vásárlásra sürgető üzenetekkel is borzolta a GVH idegeit.

Szinkronszínészként és csatornák hangjaként is sokat lehetett hallani, a legutóbbi időkben a Retro Rádió, az AMC és a Best FM hivatalos hangja volt.

A cég ügyfelei számára is elérhetők a videós platform hirdetési felületei.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

hirdetés
hirdetés