hirdetés
hirdetés
hirdetés

Látogatói rekord a Femina női portálon

Tovább erősíti pozícióját a Femina. Igényes, informatív tartalmának és innovatív szolgáltatásainak köszönhetően 2009. januárjában 7 alkalommal lépte túl a napi átlag 100 000 egyedi látogatószámot Magyarország második leglátogatottabb női portálja.
hirdetés

Tovább erősíti pozícióját és látogatói számát a femina.hu. 2008-ban – az előző évhez képest - több mint 40 000 egyedi látogatóval (forrás: Medián Webaudit, 2008) növelte olvasói táborát Magyarország második leglátogatottabb női portálja.

 A 2009-es év sokak számára nehezen indult, azonban a Femina 2009. február 2-án újabb látogatói rekordot ért el a Medián Webaudit mérése alapján: több mint 113 000 egyedi látogató volt kíváncsi az oldalon megjelenő tartalomra. A Femina 2009. január hónapban 7 alkalommal lépte túl a napi 100 000 egyedi látogatószámot, munkanapokon pedig napi átlag 95 000 egyedi látogató kereste fel a portált.Az oldal szerkesztősége határozott koncepciót követ: napi 15 cikkel frissül, mindig naprakész, aktuális témákat dolgoz fel, és segíti a 18-39 éves városi nők mindennapjait. Legyen szó szépségápolásról, fogyókúráról, egészségről, párkapcsolati kérdésekről vagy éppen a nemzetközi sztárvilágban történtekről, mindenki megtalálja az őt érdeklő, friss és informatív tartalmat. A Femina vezetősége szerint mindezek mellett a folyamatosan bővülő innovatív szolgáltatásoknak - személyre szabott horoszkópelemzés, online frizurapróba, online sztriptíztanfolyam, ingyenes életmódprogramok - is köszönheti a portál látogatószámának folyamatos emelkedését.

2008-ban a weboldal bizonyított a hirdetői oldal felé is, számtalan sikeres, egyedi kampányt biztosított a megrendelő partnerek számára. A hatékony kreatív megoldásokat felvonultató Feminát felüdülésnek érzik a hirdetők, hiszen több olyan megjelenési lehetőséget is kínál, amely megkülönbözteti a piaci versenytársaktól.

A szerkesztőség idén több tartalmi és szolgáltatásbeli fejlesztésre készül.

Év végére szeretnék elérni az átlag 120 000 egyedi látogatót naponta.
 

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

 A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat és a legjobb digitális megoldásokat várja. 

Egyre több raktárkoncertet vállaló zenekar csatlakozik az akcióhoz.

Ötletes absztrakciók, szokatlan perspektívák és önmegvalósítás vitték a prímet júliusban.

Erősen ajánlják a maszkviselést, belépéskor hőmérőzésre is lehet számítani.

Képernyőfüggők, már csak a virtuális valósgban tájékozódnak, elidegenedtek egymástól - Billie Eilish szerint a sztereotípiákkal szemben pont ez a generáció hozhat társadalmi változásokat.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés