hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közösségi alapú fotós-szolgáltató keresőoldal indult

Az Eloise-on árak, helyszínek, témák alapján lehet keresni, illetve értékelni. Applikáció is készül.

hirdetés

Hat hónap alatt 100 fotós és 500 felhasználó regisztrált az Eooise.cc oldalra, amelynek célja egy olyan közösség kiépítése, ahol a kreatívok korrekt piaci körülmények között versenyezhetnek. "Célunk az, hogy segítsük a magyar kreatívokat, nagyon nehéz dolguk van, a verseny kiélezett, sajnos meglehetősen nehéz ma Magyarországon alkalmazott művészként boldogulni. Az ő sikerükhöz szeretnénk lényegében hozzájárulni az oldallal" - mondta a Kreatívnak Őzse Attila ügyvezető és társalapító. Az oldalra amúgy már közel 8 ezer fotót töltöttek fel.

A kereső-szolgáltató oldal lényege, hogy fotósokat kereshetnek rajta lakossági és céges megbízók, akik árkategória, profil és téma, illetve helyszín alapján böngészhetnek: az oldalra a felhasználók regisztrálhatnak, kereshetnek a fotósok között, azoktól munkákat rendelhetnek, amelyre a fotósok az oldalon belül árajánlatot tudnak adni, meg tudnak állapodni, illetve értékelni tudják egymást a felhasználók a munka végén, írják. 

A regisztráció ingyenes, az oldalon keresztül közvetített munkából 10 százalékos jutalékot számol fel az oldal. Az oldal kétnyelvű, készül az applikációja is, és ha beválik, akkor a filmesek, grafikusok, illetve egyéb kreatív szolgáltatók irányába is nyitna.

Az Eloise nem ügynökségként pozicionálja magát, hanem "kreatív szabadúszó közösséget építünk, ahol a megrendelők a szolgáltatókkal kommunikálnak, mi, az Eloise csapata kimaradunk minden folyamatból, mindent a felhasználókra bízunk" - mondja Őzse.

Az oldal itt érhető el

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Most videosorozat fut, tavasszal pedig komolyabb kampányt is terveznek.

Az igen jó fizikummal rendelkező énekes a táplálékkiegészítő-cég nagykövete lett.

A Moziverzum adja majd élőben az idei díjátadót.

A csókolózó pár fotója 1800 kommentet kapott egy nap alatt.

A mobilozó gyalogosok allegóriáiként jelennek meg az elmaszkírozott arcú fiatalok.

hirdetés

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva február 19-én. BETELT!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés