hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közösségi alapú fotós-szolgáltató keresőoldal indult

Az Eloise-on árak, helyszínek, témák alapján lehet keresni, illetve értékelni. Applikáció is készül.

hirdetés

Hat hónap alatt 100 fotós és 500 felhasználó regisztrált az Eooise.cc oldalra, amelynek célja egy olyan közösség kiépítése, ahol a kreatívok korrekt piaci körülmények között versenyezhetnek. "Célunk az, hogy segítsük a magyar kreatívokat, nagyon nehéz dolguk van, a verseny kiélezett, sajnos meglehetősen nehéz ma Magyarországon alkalmazott művészként boldogulni. Az ő sikerükhöz szeretnénk lényegében hozzájárulni az oldallal" - mondta a Kreatívnak Őzse Attila ügyvezető és társalapító. Az oldalra amúgy már közel 8 ezer fotót töltöttek fel.

A kereső-szolgáltató oldal lényege, hogy fotósokat kereshetnek rajta lakossági és céges megbízók, akik árkategória, profil és téma, illetve helyszín alapján böngészhetnek: az oldalra a felhasználók regisztrálhatnak, kereshetnek a fotósok között, azoktól munkákat rendelhetnek, amelyre a fotósok az oldalon belül árajánlatot tudnak adni, meg tudnak állapodni, illetve értékelni tudják egymást a felhasználók a munka végén, írják. 

A regisztráció ingyenes, az oldalon keresztül közvetített munkából 10 százalékos jutalékot számol fel az oldal. Az oldal kétnyelvű, készül az applikációja is, és ha beválik, akkor a filmesek, grafikusok, illetve egyéb kreatív szolgáltatók irányába is nyitna.

Az Eloise nem ügynökségként pozicionálja magát, hanem "kreatív szabadúszó közösséget építünk, ahol a megrendelők a szolgáltatókkal kommunikálnak, mi, az Eloise csapata kimaradunk minden folyamatból, mindent a felhasználókra bízunk" - mondja Őzse.

Az oldal itt érhető el

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

200 nevezésből összesen 57-et díjazott a zsűri.

2019. január 10-ig várja a nevezéseket az MPRSZ.

Budapesten nyílt az applikációval működtetett szálloda, amelynek gyakorlatilag nincs személyzete.

A magazin olyan hírességekről közölt fotósorozatot a különleges számban, mint Alföldi Róbert, Dobó Kata vagy Bródy János.

hirdetés

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

Díjátadó: 18.11.27. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányok és megoldások versenye, pontszerzés a Kreatív-MAKSZ M+Listán. Nevezési határidő: november 30.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

Hogyan keress IT-s kollégát? Félnapos konferencia december 4-én.

hirdetés
hirdetés