hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közönségbarátabbá tennék egy új kategóriával az Oscart

Három újítás lesz a következő Oscar-díjazáson, köztük egy kommersz filmeket elismerő új kategória. A kevésbé fontosdíjakat a reklámszünetben adják amjd át.

hirdetés

Új kategóriát fogadott el az amerikai filmakadémia a következő Oscarra: a legjobb közönségfilmjét, írja a BBC.

Ennek oka, hogy egyre több vád érte az Oscart, hogy az "egyre irrelevánsabb" filmeket díjaz, ezért most létrehoztak egy kategóriát, amiben a sok pénzt termelő (azaz sokak által látott) alkotások versenyeznek, napjainkban ez nagy arányban jelenti a szuperhősfilmeket például.

A kategória a következő Oscar-díjazáson már életbe lép.

Két új változtatást fogadott el ezen kívül az Akadémia, egyrészt előbbre hozzák majd a ceremóniát 2020-tól, másrészt három órásra rövidítik a közvetítést, hogy még szélesebb körben legyen élvezhető, ennek részeként bizonyos "kevésbé fontos" kategóriákat a reklámszünetben adnak majd át.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

Aki elvetődik a mai New Yorkba, hogy igyon egy kávét.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés