hirdetés
hirdetés
hirdetés

Közép-európai igazgatót vált a Mars

Brian Ayling érkezik, Stéphanie Le Béchec feljebb lép.

hirdetés

A világ egyik vezető élelmiszergyártója, a Mars új szakembert bízott meg közép-európai vezetői csapatának irányításával. Brian Ayling a Mars közép-európai igazgatói pozíciójában Stéphanie Le Béchec-et váltja. Brian Ayling mostanáig a Mars dél-afrikai igazgatójaként dolgozott. Stéphanie Le Béchec az élelmiszermárkákért felelős regionális elnöki (regional food president) pozícióba lép elő.

Brian Ayling

Új pozíciójában Brian Ayling egy 540 munkatársból álló csapatot vezet majd, amelynek élén a Mars közép-európai üzletének fejlesztéséért és stratégiai irányításért felel.

Brian Ayling tapasztalt vezető. 2001-ben csatlakozott a Mars dél-afrikai klaszteréhez mint marketingmenedzser. Az elmúlt 18 év során különböző pozíciókban, különböző területeken erősítette a vállalatot. 2007 és 2010 között a Fejlődő Kategóriák igazgatójaként dolgozott a Mars márkák közel-keleti portfóliójának kialakításán. Majd a Wrigley szegmens regionális marketingigazgatójává lépett elő abban a régióban, amely több mint 70 piacot foglal magában Afrikától a Közel-Keletig. Részt vett egy új kenyai rágógumigyár építési stratégiájának kialakításában is. 2015 és 2016 között ő koordinálta a Mars egyik kulcsfontosságú projektjét a szubszaharai régióban, a különböző Mars szegmensek összevonását a Mars Multisales ernyője alá, ahol egészen mostani kinevezéséig ő vezette az egységet. 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Érdemes megvárni, amíg a szétrobbanó báránylufik is megérkeznek a buliba.

Jávor Benedek, a Klubrádió és a Mérték Médiaelemző Műhely közösen adták be a panaszt.

A lap egyik új hirdetése a mianmari népirtás felderítésére épül.

Tarjányi Péter és Murányi András egykori hírigazgató szerint a 444 cikke csúsztat a lapnál történtekről.

Igazán nem szép tőlük, mert előtte eladtak neki egy taliga Whoppert egy fogadásra.

hirdetés

Díjátadó: január 30., kapunyitás: 19.00 Vedd meg a jegyed a bulira!

2018 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2018-as Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2019. február 5.

A leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Február 28-án a gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést a Facebookon és az Instagramon.

hirdetés