hirdetés
hirdetés
hirdetés

Körtánc és dicsőség a pozitivitás ügynökségi lovagjának, Nagy Mártonnak!

A Positive Adamsky creative managing partnere bölcsebb, szebb és viccesebb lett, ezért kollégái leborultak szellemi nagysága előtt, és egy hétig tartó rituális körtánccal ünneplik a pozitivitás ügynökségi lovagját. (X)

hirdetés

Nagy Márton, teljes nevén Nagy Márton, csömöri lakos, a pozitivitás örökös ügynökségi lovagja, a rossz hangulat üldözője, minden merevség felszabadítója, a tökéletes bulik szervezője, a válaszok és ötletek örökös atyja és a Positive Adamsky creative managing partnere elérte a 40. születésnapját, ezért kollégái, szeretetük jeléül fél órás váltásban egy héten keresztül rá gondolnak, és fejben körülötte körtáncot járnak.

A különleges aktivitással az ügynökség tagjai imádatukat akarják kifejezni Nagy Márton felé, akit a cégen belül állandó tisztelet és rajongás övez. A Positive Adamsky creative managing partnerét emellett nem csak a kollégái dicsőítik, az ügyfelei is oda-vissza vannak érte. Egyedi mentalitásáról, csodálatos személyiségéről és a belőle áradó pozitív gondolatok forrásáról jelenleg is folynak a kutatások.

Nagy Márton, teljes nevén Nagy Márton, csömöri lakos
Nagy Márton, teljes nevén Nagy Márton, csömöri lakos

„Te vagy az ügynökségi csoportunk egyik legnagyobb motorja, lelke, az őspozitivizmus mintaképe, akinek mindig van valakihez egy jó szava, vagy éppen kellő helyen és időben egy megfelelő humor-bombája. Bárhol és bármilyen körülmények között vagy, nálad nem megfeszül a levegő, hanem oldódik, kisimul, a rezgésszám átvált pozitívra. Nyitott, barátságos, átgondolt személyiség vagy, akit a jószándék, a segítőkészség is jellemez. Te vagy a mi Marcink, akit emberileg nagyon szeretünk és tisztelünk” – nyilatkozta Hinora Bálint.

Külső források megerősítették, hogy Nagy Márton köszöntésére az ügynökség tagjai a szülinapi héten további aktivitásokkal készülnek. Szeretetüket a legkülönbözőbb formákban is kifejezik majd Márton felé, értesüléseink alapján többen szeretnék megölelgetni, koccintani és kezet rázni vele. Sejtéseink szerint az őt övező példátlan szeretet a 40. születésnapját követő első munkahéten fajul a tettlegességig.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Valótlan tényeket állítottak a termékről. A cég „visszaeső jogsértő" a hatóság szerint.

A Trónok harca előzménysorozat pedig 2022-ben érkezik. Összeszedtük a legfontosabb infókat az HBO amerikai sajtónapjáról.

Rendezők, producerek, operatőrök, vágók, hangmérnökök, fesztiválszervezők és filmforgalmazók is ott vannak már a tagok között.

Az RTL Klub is kapott egy 200 ezer forintos bírságot az NMHH Médiatanácsától.

Merülés a Duna Arénában, kajakozás a nulla fokos Dunán - így készültek az Exatlon teaser videói. 

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra február 27-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

2019 legdíjazottabb ügynökségeinek és megbízóinak estéje. A 2019-es Kreatív-MAKSZ M+Lista és a Kreatív PR Toplista helyezettjeinek díjazása. Időpont: 2020. február 11.

A HRKOMM Award 2019 nyertes pályázatainak bemutatása február 13-án.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 21.

HR workshop az FMCG és a kereskedelem-piac szereplői számára A workshop célja: HR-finomhangolás az élelmiszer kiskereskedelmi szektort és az élelmiszergyártó cégeket terhelő munkaerőhiány-állapotok közepette, a hatékonyság növelése, a versenyképesség megtartása érdekében.

Gyógyszerkommunikációs konferencia március 12-én!

Az Instagram üzleti használata elméletben és gyakorlatban március 4-én!

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Gyere, ünnepelj velünk a Best.net díjátadóján!

Február 18-án ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a 2019-es év kiemelkedő PR-kampányaival.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés