hirdetés
hirdetés
hirdetés

Körtánc és dicsőség a pozitivitás ügynökségi lovagjának, Nagy Mártonnak!

A Positive Adamsky creative managing partnere bölcsebb, szebb és viccesebb lett, ezért kollégái leborultak szellemi nagysága előtt, és egy hétig tartó rituális körtánccal ünneplik a pozitivitás ügynökségi lovagját. (X)

hirdetés

Nagy Márton, teljes nevén Nagy Márton, csömöri lakos, a pozitivitás örökös ügynökségi lovagja, a rossz hangulat üldözője, minden merevség felszabadítója, a tökéletes bulik szervezője, a válaszok és ötletek örökös atyja és a Positive Adamsky creative managing partnere elérte a 40. születésnapját, ezért kollégái, szeretetük jeléül fél órás váltásban egy héten keresztül rá gondolnak, és fejben körülötte körtáncot járnak.

A különleges aktivitással az ügynökség tagjai imádatukat akarják kifejezni Nagy Márton felé, akit a cégen belül állandó tisztelet és rajongás övez. A Positive Adamsky creative managing partnerét emellett nem csak a kollégái dicsőítik, az ügyfelei is oda-vissza vannak érte. Egyedi mentalitásáról, csodálatos személyiségéről és a belőle áradó pozitív gondolatok forrásáról jelenleg is folynak a kutatások.

Nagy Márton, teljes nevén Nagy Márton, csömöri lakos
Nagy Márton, teljes nevén Nagy Márton, csömöri lakos

„Te vagy az ügynökségi csoportunk egyik legnagyobb motorja, lelke, az őspozitivizmus mintaképe, akinek mindig van valakihez egy jó szava, vagy éppen kellő helyen és időben egy megfelelő humor-bombája. Bárhol és bármilyen körülmények között vagy, nálad nem megfeszül a levegő, hanem oldódik, kisimul, a rezgésszám átvált pozitívra. Nyitott, barátságos, átgondolt személyiség vagy, akit a jószándék, a segítőkészség is jellemez. Te vagy a mi Marcink, akit emberileg nagyon szeretünk és tisztelünk” – nyilatkozta Hinora Bálint.

Külső források megerősítették, hogy Nagy Márton köszöntésére az ügynökség tagjai a szülinapi héten további aktivitásokkal készülnek. Szeretetüket a legkülönbözőbb formákban is kifejezik majd Márton felé, értesüléseink alapján többen szeretnék megölelgetni, koccintani és kezet rázni vele. Sejtéseink szerint az őt övező példátlan szeretet a 40. születésnapját követő első munkahéten fajul a tettlegességig.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A világhírű modell és hazai influencerek egyszerre küldik a fotóikat az sztratoszférába, hogy a Samsung űrszelfit csináljon nekik.

Ráadásul pont a sorozat 30. horrorkiadásában, a 666. epizódban.

Az UNICEF és az ACG plakátokkal hívja fel a figyelmet az alapjogokra, amelyek minden gyermeket megilletnek szerte a világon.

Így tiltakoznak az újságírói jogok korlátozása ellen.

Ez üzeni a Deutsche Telekom új kampánya, ami csak félig vicc.

hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

hirdetés
hirdetés