hirdetés
hirdetés
hirdetés

Korlátlan EU hívás és adat a Vodafone-nál

Megújította a Red-portfóliót a Vodafone: az uniós számokat is azonos feltételekkel lehet hívni, korlátlan az EU-s netezés, és olcsóbb lett a belépő csomag.

hirdetés

Újat húzott szerdán a Vodafone a korlátlancsomag-versenyben, amelyet a korlátlan hívást és sms-t kínáló Red előfizetések nyitottak Magyarországon. A négy csomaggal ezentúl minden uniós telefonszámot és további hat európai ország előfizetőit korlátlanul lehet hívni, és mindegyik adatkerete teljes mértékben felhasználható az EU-ban is.

Az eddigi magyar ajánlatokban csak az adatkeret egy részét lehetett roamingolás, azaz külföldön tartózkodás közben felhasználni az EU-ban, a nem magyar hívójelű számok (például egy szlovákiai mobilszám vagy egy német vezetékes szám) hívása pedig külföldi hívásként, külön számlázódik.

A belépő, S csomag havidíja ráadásul 7990 forintra csökkent, ezért 1 GB adat jár, a közbülső csomagok adatkeretét megemelték, a legnagyobb, korlátlan adatot is kínáló Infinity+ pedig 15 990 forintos akciós havidíjával a legversenyképesebb ilyen ajánlat a piacon.

A riválisok közül a Telenor hasonló, teljesen korlátlan csomagját 18 880 forintért adják, a Telekom hasonló csomagja új előfizetőként 22 000 forintra jön ki. A UPC Freedom Silver csomagja 7990 forintért kínál korlátlan forgalmat, de ez csak a lassabb, 3G hálózaton használható, és csak 300 belföldi perc van a csomagban. Az EU-s számok hívása mindegyik rivális csomaggal feláras.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00

hirdetés
hirdetés