hirdetés
hirdetés
hirdetés

Konzorciumé a Pécs 2010 pr-és reklám feladata

Elkelt a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa program pr- és reklámfeladata. A nettó 583 millió forintos megbízás egy konzorciumé lett.

hirdetés

A Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező még januárban hirdette meg a Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa program teljes 2009-2010-es kommunikációjára szóló tenderét.

A Tenders Electronic Daily (TED) szerint a közbeszerzési eljárásra három pályázat érkezett, a kiíró csak a nyertes nevét hozta nyilvánosságra. A nettó 583 millió forint értékű szerződést egy háromtagú konzorciummal kötötték, a közös ajánlattevő a Sensation Event Marketing, a Merlin Communications és a GO! Creatives volt.

A nyertes csoportosulást többek között stratégiakészítéssel, pr-, rendezvény-, reklám-, kutatási és gyártási feladatokkal bízzák meg.

Az elbíráláskor 55 százalékban a szakmai ajánlat, 45 százalékban a különböző részterületekre adott ajánlati ár döntött.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Arra buzdítják az étterembe járó közösséget, hogy fogjanak össze, és ételrendeléssel támogassák a vendéglátóhelyek fennmaradását.

A díjat a 2018-ban meggyilkolt szlovák újságíró, Jan Kuciak emlékére alapították. A zsűriben ott ül Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke és Lech Wałęsa, Lengyelország volt elnöke és demokráciapárti aktivista is.

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola arculati, kommunikációs stratégiai megújulását, sajtó- és social kommunikációját támogatja az ügynökség.

Nonprofit szervezetek és cégek is jelentkezhetnek, a határidő március 31.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok hatékonyabb kiszűrése érdekében.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

hirdetés
hirdetés