hirdetés
hirdetés
hirdetés

Könyvben is kiadják Trump tweetjeit

Az amerikai Daily Show csapata a kiállítás után újabb akcióval jelentkezik.

hirdetés

Az amerikai Daily Show kreatívjainak kurátorkodása mellett nyílt meg még 2017 júniusában a Donald Trump Twitter-bejegyzéseiből összeálíltott kiállítás, amely 4 ezer négyzetméteren állított emléket az elnök kirohanásainak, később törölt tweetjeinek és persze a híres covfefés mondatnak. 

 A kiállítás 7500 embert vonzott, Cannes-ban pedig Grand Prix-t kapott Outdoor kategóriában (erről a Kreatív júliusi-augusztusi számában írtunk bővebben) így nem csoda, hogy könyvben is kiadják Trump tweetjeit. Az elnök bejegyzései mellett Trevor Noah, a Daily Show műsorvezetőjének és a műsor szerkesztőinek kommentárjai, szatirikus értelmezései is megtalálhatóak, az előszót pedig Jon Meacham Pulitzer-díjas történész írta.

A kiadás bejelentése után a könyv azonnal az Amazon bestseller listájának top 5 helyezettje közé került, és jelenleg is a top háromban szerepel az újdonságok között.

Fotó: Amazon
Fotó: Amazon

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Selectivv Mobile a keresleti oldalnak nyújt programmatic-megoldásokat.

Az első két, már megjelent részben a Sufni és a Barber Shop tulajdonosai mesélnek.

Az Otto webshopnak készült egy kissé nyugtalanító képi világú reklám.

Az ugytudjuk.hu-t kiadó céget az LMP-s képviselő és korábban a Nyugat.hu-nál dolgozó újságírok alapították.

Viccesen nihilista reklámok a Burrow márkától.

hirdetés

FMCG Trafik Workshop, avagy hogyan adj el többet FMCG márkádból a Nemzeti Dohányboltokban? Az Élelmiszer és a Tobacco magazin közös rendezvénye az FMCG szektor számára augusztus 29-én.

Az Élelmiszer az FMCG szektor meghatározó szaklapja új versenyt indít. A verseny célja, hogy megtaláljuk a hazai piac legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeit. Nevezési határidő: augusztus 31.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a Pr Toplistán! Nevezési határidő: augusztus 31.

Business to business kommunikációs verseny, melyre az elmúlt év legjobb B2B kommunikációs megoldásaival jelentkezhetnek ügynökségek, a megbízói oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok. Nevezési határidő:09.07.

Workshop Content+Marketing Award kiemelkedő kampányainak bemutatására szeptember 12-én.

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Kiemelt kategória 2018-ban: Televízió Nevezési határidő: szeptember 14.

Ismét HR konferencia: ez alkalommal a kékgalléros kihívásokat vesszük górcső alá. Save the date: szeptember 20.

Tervezzük meg együtt a munkavállalód élményét! Időpont: szeptember 28.

Gyógyszerkommunikációs konferencia - Future Pharma október 2-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 5.

Coaching eszközök a gyakorlatban hr-eseknek, coaching szemléletű vezetőknek és coachoknak. Időpont: október 11., 09.00 - 16.00

Részletes program hamarosan! 2018. november 15.

hirdetés
hirdetés