hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Konyhafőnök VIP-vel és új török sorozattal fordul rá az év végére az RTL Klub

November 11-től átalakul az RTL Klub főműsoridejének felépítése is.

hirdetés

A TV2 mellett az RTL Klub is új műsorstruktúrával jelentkezik november 11-től. Az új műsorrendben találjuk például a Konyhafőnök VIP új évadát. A műsor idei szezonjában a hírességekből álló csapatok mellett maguk a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára. A legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a sztárokkal együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük.

Konyhafőnök VIP (Fotó: RTL Magyarország)
Konyhafőnök VIP (Fotó: RTL Magyarország)

A Konyhafőnök VIP idei szereplői között feltűnik többek között Cinthya Dictator, Cooky, Delhusa Gjon, Kammerer Zoltán, Mihalik Enikő, Rubint Réka vagy a képernyőre hosszú idő után visszatérő Császár Előd is.

Szintén november 11-től indul Az én kis családom címmel egy új török sorozat az RTL Klubon, melynek főszereplője Hazal Kaya, a Feriha sorozat címszereplője. A történet a brit Shameless adaptációja, amely természetesen megtartja az eredeti széria humoros hangvételét. Az RTL sajtóközleményse szerint Hazal Kaya és Burak Deniz mellett érdemes odafigyelni a gyermekszereplőkre is, akik "zseniálisan alakítják a szeleburdi családtagokat." 

Az én kis családom (Forrás: RTL Magyarország)
Az én kis családom (Forrás: RTL Magyarország)

Az új műsorrend egyben azt is jelenti, hogy a Drága örökösök 2. évadának finálája november 8-án lesz, de a sorozat 2020-ban biztosan új epizódokkal érkezik, számos új saját gyártás mellett, amelyekről itt írtunk bővebben.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három csatornájukon indul reklámértékesítés 2020-tól.

A kisfia születése miatt egy időre búcsúzó Krug Emília helyét két műsorvezető veszi át.

„Ne várj 72 órát!” címmel kampány indult az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.

Most fontosabb feladata lesz a magazin szerkesztőségének az év elején.

Egyelőre Magyarországon még nem, de 5 nyugati piacon már élesedik az új streamingfelület.

hirdetés

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 10.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés