hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kőműves Anita az Átlátszóhoz igazolt

A korábbi népszabadságos a lap bezárása után a Vasárnapi Híreknél dolgozott.

hirdetés

Kőműves Anita újságírói karrierjét 2005-ben kezdte a Népszabadságnál, majd 2006-tól egy évig az Egyesült Államokban tanult Kellner ösztöndíjasként. Ennek részeként három hónapon át egy üzleti hetilapnál, a Hartford Business Journalnél volt gyakornok.

Innen a Népszabadság külpolitikai rovatába tért vissza; itt végzett munkájáért 2012-ben Junior Prima díjat kapott. Ezekben az években többek között írt helyszíni tudósításokat az amerikai választásokról, a 2011-es norvégiai terrortámadás helyszínéről, illetve libanoni és törökországi menekülttáborokból.

2014-ben Fulbright-ösztöndíjjal egy évig Washintonban, a marylandi egyetemen tanult adatújságírást, illetve hat hónapon át a Washington Postnál volt gyakornok. Innen hazatérve tagja lett a Népszabadság újonnan felállított tényfeltáró csapatának. A lap bezárása után a Vasárnapi Híreknél dolgozott - foglalta össze az újságíró karrierjét az igazolást bejelentő cikkben az Átlátszó.

Kőműves Anita Forrás: Átlátszó

(forrás: Átlátszó.hu)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Young & Rubicam shortlisten van a Radio kategóriában. 

Cannes-ban nagydíjat ért az ötlet.

Valószínűleg nem, de ez a brazil kampány segít ebben.

A 21 új csatorna között a CNN, az MTV és a Disney Junior is elérhető lesz a Telenor MyTv-n.

Az emberek 57 százaléka bojkolttálna egy márkát, ha nem értene egyet az általa képviselt értékekkel.

hirdetés

Pakk Csomagolásdizájn-verseny díjátadó június 22-én!

Hotel, restaurant&more - Nevezési határidő: június 30. Nevezd be éttermed / szállodád Magyarország egyetlen vendéglátóipari dizájn versenyére!

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Nevezési határidő: 09.08.

hirdetés