hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szakemberek verseit várjuk

Online antológiával készül a Kreatív az április 11-i magyar költészet napjára. Aznap a kommunikációs szakemberek által írt verscsokorral szeretnénk ünnepelni.

hirdetés

A Kreatív a Kultúrterror sorozattal felvállalt kulturális misszióját költészet napi összeállítással szeretné erősíteni. Arra kérjük a verset író ügynökségi dolgozókat, marketinges szakembereket és médiásokat, hogy küdjék el nekünk jónak tartott egy, vagy két költeményüket.

Sőt, annak is örülünk, ha a szerény szerző egy ismerőse hívja fel a figyelmünket arra, hogy kitől kérjünk verset.

A beérkezett alkotásokból április 11-én összeállítást készítünk, és ezzel ünnepeljük a József Attila születésnapján tartott magyar költészet napját.

A verseket április 9-én éjfélig várjuk a szerző portréfotójával a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. emailre vers tárgymegjelöléssel. Azok, akik ismerősüket javasolják, kérjük hogy április 8-ig írják meg, hogy kit keressünk fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A koronavírus elleni vakcinák népszerűsítésére fordítják a Super Bowlra szánt reklámbüdzsét.

A felnőtteknek szóló közös alkotói pályázat Alkosd újra a világod! címmel vár síkban épített mozaikképeket. Jelentkezési határidő: február 28.

Az együttműködés 2018-ban indult, az ügynökség most ismét megnyerte a tendert.

Sanders csodás kesztyűivel fázik The Beatles-, Fleetwood Mac-, Arctic Monkeys-, Paramore-, The Killers- és Foals-klasszikuson is.

Szeged első független hírportálja 18 ezer dollárt kap az Open Society Initiative for Europe-tól.

Január végén ismét megrendezzük a Kreatív szaklap PR-workshopját, ahol első kézből ismerkedhettek meg a 2020-as év kiemelkedő PR-kampányaival.

Február 4-én bemutatkoznak a HRKOMM Award 2020 nyertes pályázatai! Stay tuned! A programot folyamatosan frissítjük!

Milyen régi, új és régiúj, azaz a változásokkal együtt frissülő szolgáltatásokat tudnak nyújtani 2021-ben a HR-szolgáltatók? Február 16-án megtudhatjátok az év első szakmai rapid találkozóján!

Épülj, hogy építhess! – Alkalmazottpszichológia-tudás a hétköznapokra HR-eseknek, cégvezetőknek, coachoknak! Féléves képzés péntekenként: 10 oktatási nap + 9 konzultációs alkalom! 2021. februártól júliusig!

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: március 12.

hirdetés
hirdetés