hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szakemberek verseit várjuk

Online antológiával készül a Kreatív az április 11-i magyar költészet napjára. Aznap a kommunikációs szakemberek által írt verscsokorral szeretnénk ünnepelni.

hirdetés

A Kreatív a Kultúrterror sorozattal felvállalt kulturális misszióját költészet napi összeállítással szeretné erősíteni. Arra kérjük a verset író ügynökségi dolgozókat, marketinges szakembereket és médiásokat, hogy küdjék el nekünk jónak tartott egy, vagy két költeményüket.

Sőt, annak is örülünk, ha a szerény szerző egy ismerőse hívja fel a figyelmünket arra, hogy kitől kérjünk verset.

A beérkezett alkotásokból április 11-én összeállítást készítünk, és ezzel ünnepeljük a József Attila születésnapján tartott magyar költészet napját.

A verseket április 9-én éjfélig várjuk a szerző portréfotójával a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. emailre vers tárgymegjelöléssel. Azok, akik ismerősüket javasolják, kérjük hogy április 8-ig írják meg, hogy kit keressünk fel.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

a ViacomCBS szórakoztató és ifjúsági csatornái ma este 8 órától a rasszizmus és az egyenlőtlenség valamennyi áldozata előtti tisztelgésként 8 perc 46 másodpercre elsötétülnek.

A Just do it! mottót a hétvégi események után változtatták meg.

Hiába trükköztek a terület átruházásával, Jeff Lowe-éknak költöznie kell, Baskiné lesz Joe Exotic egykori állatkertje. 

Figyelésre, szolidaritásra és változásra hív a  #TheShowMustBePaused kezdeményezés a június 2-i Blackout Tuesday részeként.

Az országba hivatalosan nem léphet be külföldi a koronavírus miatt.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés