hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kommentár készül a médiatörvényhez

Médiakommentárt ad ki az NMHH és a Complex Kiadó, ezzel segítve az új médiatörvény pontos értelmezést és alkalmazását. A kötet e-könyv formában is elérhető lesz.

hirdetés

Médiakommentárral segíti az új médiaszabályozás pontos értelmezését, és értő alkalmazását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) – közölte az NMHH hétfőn az MTI-vel.

A több mint négyszáz oldalas kiadvány a két törvény összesen harminchárom címét és fejezetét, továbbá azok mellékleteit olyan szakértők kommentárjaival ellátva teszik közzé, akik a hatósági munka során maguk is részt vesznek a jogszabályok alkalmazásában.

A Complex Kiadó gondozásában megjelentetett kötet december közepétől már e-könyv formában is elérhető a kiadó honlapján.

(forrás: MTI)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Fördős Zé és cimborái karácsonyig térnek vissza.

A magány kap központi szerepet a cég új, Redditre készített amerikai projektjében.

Egy pénzkötegalakú rodeóbikával igyekeznek vonzóbbá tenni a befektetési lehetőségeket a fiatal felnőttek számára.

Halpert Zsuzsa felel a jövőben a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és további öt országban a dél-kelet-európai régióban.

Hajú vana dududu rilivonna duda densz?

hirdetés
hirdetés

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.