hirdetés
hirdetés
hirdetés

Költői kérdés

Portorozsban nem nyertünk, szól a híradás. De a mondat pontatlan. Mert helyesen: Portorozsban SEM nyertünk. És máshol SEM. És már hosszú-hosszú évek óta SEM.
hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Hazahoztunk ugyan most két ezüstöt, amelyeknek persze nagyon kell örülnünk. Őszintén gratulálok is az érdekelteknek, de sajnos ezek nem díjak, hanem helyezések. Úgyhogy a díjínséggel kapcsolatban még mindig ugyanaz a kérdés:
MIÉRT?

Hogy miért? Annyit írtam már erről. Most inkább megmutatom, jó? Találtam a legújabb Creativityben az OBIE finalisták között egy nekem tetsző reklámot:Nem rossz, ugye? Szóval eljátszottam a gyakori, kedvenc játékomat vele. Mi lett volna belőle, ha ugyanez az ötlet a megszokott magyar reklámcsinálási folyamat állomásain ment volna keresztül? Íme:


Szóval, mi is volt a kérdés? Ja, igen! Hogy miért. Hát ezért.

Ui.: Elnézést kérek a CMG Communications kreatívjaitól és a Virgin Atlantictól, hogy a magyarosch reklámvirtusch szemléltetésére áldozattá tettem kiváló reklámjukat.

Véleményeket, visszajelzéseket örömmel adok-veszek.

hirdetés

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megújul a cimkék designja és a márka weboldala is - kampánybejelentő! 

 A TV2 közleményében csak magyar Dallasként fémjelzett sorozat történetének középpontjában az egyedülálló és hatásos gyógyvíz álll majd.

A hivatalos FIFA videójáték következő kiadásában feltűnik a legendás magyar futballista is. 

A karantén alatt az emberek két dolgot szerettek csinálni, bőrt ápolni és kockulni, így aztán megszületett ez a furcsa fúzió.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés