hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kolovratnik Krisztián a kisfiával bringázik a Duna új műsorában

A sorozatban túrautakat ajánlanak és praktikus, technikai tanácsokat adnak kerékpárosoknak.

hirdetés

Milyen kerékpárral induljunk útnak? Merre találhatók kerékpározásra alkalmas utak? Hogyan tudjuk felmérni, hogy társainkkal milyen reális úticélt jelölhetünk ki? Mi az, amit feltétlenül vigyünk magunkkal egy túrára? Melyek azok a főbb szabályok, amelyeket bringázás közben be kell tartani? Kolovratnik Krisztián és fia, Borisz ezekre és egyéb más fontos bringás kérdésre keresi a választ a Bringás Brigantikban. A műsor március 3-tól, szombatonként fut a Duna Televízión.

Moodképek az első epizódból:

További képekért kattints!

A filmrendezőként, fotósként és producerként is ismert színésznek a kerékpározás már nagyon régóta a szívügye, de a 10 éves Borisszal is már nem egy túrát teljesítettek együtt. A sorozatnak állandó szakértői is vannak: a Városi kisokosban Abelovszky Tamás bringaakadémikus a kerékpárral való szabályos és biztonságos közlekedésről, a Bringaműhelyben Sass József kerékpárszakértő technikai megoldásokról beszél. Osváth Péter az Egészség rovat gazdája pedig a fizikai felkészülés kapcsán ad rengeteg jó tanácsot.

A sorozat előzetese:

A Bringás Brigantik a Magyar Média Mecenatúra Programban elnyert támogatásnak köszönhetően jöhetett létre. Fő támogatóként a Generali a Biztonságért Alapítvány, szakmai partnerként a Hungarikum Bizottság, a BringaAkadémia és a Probike segítette a munkát.

Kandó Eszter
a szerző cikkei

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A CNN Style márkázott sorozatban mutatja be a japán autómárka körüli nüansznyi érdekességeket.

Önálló lapként a jövőben nem lesz kapható.

Az ügynökség első megbízása egy olyan esemény megrendezése, amely párhuzamosan 30 országban fog futni. 

A BOOKR Kids és a Hintalovon Alapítvány dolgozott együtt.

Monsignor Dario Vigano a múlt szombaton kirobbant, cenzúraként értékelt Lettergate-botrányba bukott bele.

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés