hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiterjesztett valósággal ünnepli a 30. születésnapját a K&H

Szórólapokon, city light felületeken, A/1-es plakátokon és bannerben helyezték el azokat a markereket, melyek a kiterjesztett valóságként működő animációt működésbe hozzák.

hirdetés

Augusztus 21. és szeptember 30. között fut a K&H Bank 30 éves születésnapi folyószámla kampánya, melyben a bank a hagyományos kampányeszközökön túl vettette be a kiterjesztett valóságot (Augmentes Reality – AR).

A megelevenedő kép indítói a szórólapokon, city light felületeken, A/1-es plakátokon és bannerben elhelyezett markerek, amelyeket az ingyenes letölthető app, a LARA hoz működésbe. Az AR-t ez idáig már közel 9 ezerszer tekintették meg - írják még a közleményben.

„Új, innovatív megoldásokat használni a marketing eszköztárból mindig inspiráló feladat. A szakmai kihíváshoz még pluszban hozzáad, ha az újítás által egy különleges élménnyel is megajándékozhatjuk ügyfeleinket” – mondta el Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs igazgatója.

A már korábban említett eszközökön túl a születésnapi aktivációt országos nyereményjáték, a K&H fiókhálózatában pedig kirakatmatrica és dekorációs verseny is kiegészíti.

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Négy új szenior szakemberrel bővült a nyáron az Insomnia kommunikációs ügynökség csapata. Új lendületet adnának az adott területeknek.

A kultúra és a videórovat is új vezetőt kap október közepétől.

A Facebookon jelentette be. Kihangsúlyozta, hogy ő kérte a szerződés felbontását.

A Glix alapítói végezték eddig a 123RF.com magyarországi képviseletét.

Idén másodszor rendezik meg a világzenei fesztivált a fővárosban.

hirdetés

Az első benyomás megismételhetetlen. Légy rá felkészülve! Konferencia a POME-ról és fontosságáról szeptember 21-én

A verseny célja, hogy megtaláljuk és díjazzuk a legszebben tervezett és kivitelezett médiatermékeket Magyarországon. Weboldalakat, alkalmazásokat, tévéműsorokat, magazinokat és más nyomtatott kiadványokat lehet nevezni. Meghosszabbított nevezési határidő: szeptember 22.

Célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Hosszabbított nevezési határidő: 09.22.

Szeptember 28-án ismét Gyógyszerkommunikációs konferencia. Fókuszban a technológiai fejlődés előnyei és kihívásai: E-recept, Data Science, okos eszközök.

A 2017. október 4-én megrendezésre kerülő rendezvényen a nyomdaipar és marketing találkozik egymással!

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 6.

Mindennapi marketing a turizmusban – adatelemzés, szegmentálás, termékfejlesztés és kommunikáció a gyakorlatban. Turisztikai marketing konferencia 2.0 október 10-én.

Workshop a Kreatív szervezésében a Sakkom Interaktív szakmai támogatásával. Október 11.

Október 12-én ismét Youtube hajó a Google és a Kreatív szervezésében!

Elindult a Lollipop 2017 nevezési időszaka. A verseny célja: kreatív btl-megoldások és kapcsolódó kommunikációs kampányok díjazása. Nevezési határidő: 2017.10.13.

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 27.

hirdetés
hirdetés