hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiskádár hobbiból ötletel

A Tarzan fordítása már a múlté, a Tilosban viszont máig dolgozik Kiskádár Tamás (47), aki a Kirowski után a Mito társ-kreatívigazgatója lett. Itt a újra együtt dolgozik Suba Jánossal, aki majdnem 20 éve reklámos tapasztalat nélkül vette fel szövegírónak a Hungexpóba.

hirdetés

Tisztelt Látogatónk!

Ön még nem előfizetője a Kreatív Online-nak, vagy még nem lépett be előfizetői felhasználónevével és jelszavával.

Amennyiben szeretne előfizetni, itt megteheti.

E-mail cím:
Jelszó:
(forrás: Kreatív)
hirdetés

A ti:me ügynökség által fejlesztett koncepciót a neves A' design Awards-on díjazták.

"A gulyás az nem ragu, hanem leves!" - üzeni Villám Géza a németeknek.

A lap Body c. különszáma kiemelten foglalkozik a pozitív testképpel.

A nyugdíjba vonuló Bayer József helyét veszi át szeptembertől.

Az alapítása 40. évfordulóját ünneplő Hongkong Balett megadta a módját az ünneplésnek új reklámjában.

Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
"A kreatívigazgatóságnak van egy átka, hogy nem nagyon tudsz váltani, felfelé nincs út."
Színvonalban nincs felső határ. Tehát a felfelé vezető út végtelen.

"alkalmatlan vagyok bármilyen gazdasági jellegű gondolkodásra"
Kitalálni, hogy hogyan (=milyen kreatívval) lehet eladni valamit az nem igényel valamilyen gazdasági jellegű gondolkodást?

A "léhűtő" és "lébecolás" szó jut eszembe.
#
Kiskádár az utolsó lovagok egyike. Olyan "régivágású". Aki még tudja, hogy a pénz nem boldogít (bár jó, ha van...). Ami boldogít, az az örömből végzett munka
(hobbyból ötletelés...). És ezért néha akár el lehet hagyni a "nagyot" egy "kisebbért". És egy ilyen lépés, mindig előre vezet! Ez egy életforma, amit csak az ért
igazán, aki éli (de nagyon jó így élni...).
Nem véletlen, hogy a "néhai" Hungexponál vált reklámossá. Ott így éltünk anno... és ez adott egy máig élő összetartozás tudatot. (Olyan, mint akiket "a mozdony
füstje megcsapott"): lélektársak, rokonlekek - Csapat.

(Más részlegen, "igazgatóságon" dolgoztunk, így Kiskádár Tamást személyesen nem ismerem - de mégis...)

Házon belülről érkezik az utód a Bors kiadójánál.

A grillparty kampányt a Spice készítette.

A hagyományos íznél édesebb New Coke csak 79 napot ért meg 1985-ben, annyira gyűlölték Amerikában. A sorozat 1985-ben játszódó folytatása miatt újra felélesztik a receptet.

Az MTÜ Budapesten kezdte a bemutatást, elmennek az összes nagy borvidékre.

A Punkt szerkesztőinek célja, hogy kritikusan reagáljanak a hazai és külföldi színtér aktuális történéseire.

hirdetés

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018.01.01. és 2019. 05.24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra. Nevezési határidő: május 24.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés