hirdetés
hirdetés
hirdetés

Távozik a Viacom régiós vezetője

Bartosz Witak azonnali hatállyal távozik, feladatait átmenetileg az orosz és baltikumi régió vezetője veszi át.

hirdetés

Távozik Bartosz Witak a többek között a Comedy Centralt, a Paramount Channelt, az RTL Spike-ot, a Nickelodeont üzemeltető Viacom közép-kelet-európai és izraeli régióért felelős alelnök-ügyvezető igazgatója, írja a SorozatWiki.

A SorozatWikinek a vállalat megerősítette a hírt, "a közép-kelet-európai régió irányítását ideiglenesen Elena Balmont, az Orosz, FÁK és baltikumi régió ügyvezető igazgatója látja el saját feladatai mellett" – írják.

A Viacom négy országban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában és Csehországban a legnézettebb, országos lefedettségű csatornák nélküli kábelportfólió.

Witakkal négy és fél éve készítettünk interjút, erre olvasható.

Javítás: A hír korábbi verziójában az információt elsőként nyilvánosságra hozó SorozatWiki nyomán „kirúgásról” írtunk, de a Viacom csak a távozás tényét erősítette meg.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Meghívásos tenderen választották ki az ügynökséget.

36 millió forint lesz a tét a tizedik évadban.

A híres olasz Képtár Black Presence projektje online túrát és más kapcsolódó eseményeket is tervez.

A vírus megtanított minket együttműködni, a Telekom szeretné, ha nem is felejtenénk el ezt. 

A METU 600 hallgatója vett részt saját kutatásukban, ami a kapcsolattartással, fogyasztással és szabadidővel kapcsolatos szokások változására kérdezett rá.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés