hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kirúgta vezérigazgatóját a McDonald's

Steve Easterbrooknak egyik beosztottjával volt viszonya.

hirdetés

A McDonald's elbocsátotta eddigi vezérigazgatóját, Steve Easterbrookot, miután kiderült, hogy a vezetőnek viszonya volt egyik alkalmazottjával. Eastbrook egy belső levélben nem tagadta kirúgása okát, és jelezte, hogy a viszony szerinte kölcsönös beleegyezésen alapult. Azt is elismerte, hogy ezzel megszegte a McDonald's belső szabályzatát. Ugyanakkor arra kérte (egykori) munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét.

Easterbrook 2015 óta volt a cég vezérigazgatója. Helyére a McDonald's amerikia részlegének eddigi vezetőjét, Chris Kempczinskit nevezték ki. Kempczinski helyét pedig Joe Erlinger, a nemzetközi piacokért felelős vezető veszi át a cég közleménye szerint.

(Innen: AdAge)

(A nyitókép forrása: 123rf.com)

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Három csatornájukon indul reklámértékesítés 2020-tól.

A kisfia születése miatt egy időre búcsúzó Krug Emília helyét két műsorvezető veszi át.

„Ne várj 72 órát!” címmel kampány indult az eltűnt gyerekek mielőbbi megkerüléséért.

Most fontosabb feladata lesz a magazin szerkesztőségének az év elején.

Egyelőre Magyarországon még nem, de 5 nyugati piacon már élesedik az új streamingfelület.

hirdetés

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 10.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés