hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kinevezték a magyar média vagyonkezelőjét

Megnevezte Szalai Annamária a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezetőjét. Fazekas Csaba korábban a Hír Tv vezérigazgatója is volt.

hirdetés

Fazekas Csabát nevezte ki Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, és a Médiatanács elnöke a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezetőjévé.

Fazekas Csaba 2004-ben a Hír Tv vezérigazgatója volt pár hónapig, jelenleg pedig – a korábban Simicska Lajos volt APEH-elnök egykori érdekeltségébe is tartozó – Hung-Ister Zrt. vezérigazgatója. Az alap a Médiatanács kezelésében lesz, de az összes vezetői jogosítványt az elnök, vagyis Szalai Annamária birtokolja, ő a vezérigazgató munkáltatója is. A pénzügyekre így csak a Fidesznek lesz rálátása, hiszen Szalai nevezi ki az alap felügyelőbizottsági tagjait is – írta a Népszabadság.

„Fazekas munkáját a Médiatanács elnökének irányításával végzi. Az MTVA új vezérigazgatója a Filmművészeti Egyetem produceri tanszakán végzett, 1996-tól filmproducerként dolgozott. Korábban az HBO produkciós igazgatója és a Hungexpo Reklám Rt. elnök-vezérigazgatója volt” – idézte a lap a Médiatanács honlapján közzétett közleményt.

 

(forrás: eMasa, Népszava)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A tévés összevonás után a printes portfóliójában is átalakításokba kezdett a KESMA.

A Netflixnek és az Amazonnak egyelőre nem kell reszketnie a nagy prezentáció láttán.

A márka sportszponzorációs tevékenységének részeként nyertek el egy digitális/rendezvényes feladatot.

Karlendítéssel vonul be Szlovéniába, szélsőjobbos politikusok dörgölőznek hozzá.

hirdetés
hirdetés

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én! A rendezvény betelt!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc