hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kihirdették a Webby különdíjasait

Watson, az IBM komputer kapta az év embere Webby-díjat az internet Oscarján.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Kihirdették a Webby Awards különdíjait. Az internetes Oscar idei díjazottjait május elején már bejelentették (A Wieden + Kennedy mindent vitt), a különdíjakat viszont csak most osztották ki.

Az év embere meglepetésre egy számítógép lett. A Watson névre keresztelt IBM számítógép a Jeopardy nevű vetélkedő egyik szereplőjeként vált ismertté.

Az év művésze díjat a nemrégiben feloszlott LCD Soundsystem kapja. Az együttes búcsúkoncertjét a New York-i Madison Square Gardenből élőben közvetítették az interneten.

Különdíjjal ismerik el az It Gets Better Project nevű kezdeményezést, amely online videokampányban sürgette a fiatalokat, hogy szálljanak szembe a leszbikus, meleg, biszexuális vagy transzszexuális tinédzsereket sújtó megkülönböztetéssel és erőszakkal.

Az év videós és filmes embere címet Adam McKay és Chris Henchy, a FunnyOrDie nevű honlap alapítói kapják a június 13-i gálán.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Épp javában pörögne a fesztivál. Az arculat korábban elkészült, a kreatívok egy része még az utcát is megjárta, a teljes verzió azonban végül a fiókban maradt. 

Eleve szűkített tartalmat érnek el a gyerekek, amit a szülők tovább korlátozhatnak, ahogy az előtte töltött időt is.

Az ad_apt néven induló új részleg kifejezetten adaptációs, lokalizációs munkákra szakosodott.

Fonay Gergely felügyeli majd az Auchan Korzók brand márkafrissítését is.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés