hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kihirdették a Webby különdíjasait

Watson, az IBM komputer kapta az év embere Webby-díjat az internet Oscarján.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Kihirdették a Webby Awards különdíjait. Az internetes Oscar idei díjazottjait május elején már bejelentették (A Wieden + Kennedy mindent vitt), a különdíjakat viszont csak most osztották ki.

Az év embere meglepetésre egy számítógép lett. A Watson névre keresztelt IBM számítógép a Jeopardy nevű vetélkedő egyik szereplőjeként vált ismertté.

Az év művésze díjat a nemrégiben feloszlott LCD Soundsystem kapja. Az együttes búcsúkoncertjét a New York-i Madison Square Gardenből élőben közvetítették az interneten.

Különdíjjal ismerik el az It Gets Better Project nevű kezdeményezést, amely online videokampányban sürgette a fiatalokat, hogy szálljanak szembe a leszbikus, meleg, biszexuális vagy transzszexuális tinédzsereket sújtó megkülönböztetéssel és erőszakkal.

Az év videós és filmes embere címet Adam McKay és Chris Henchy, a FunnyOrDie nevű honlap alapítói kapják a június 13-i gálán.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés