hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kihirdették a Webby különdíjasait

Watson, az IBM komputer kapta az év embere Webby-díjat az internet Oscarján.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Kihirdették a Webby Awards különdíjait. Az internetes Oscar idei díjazottjait május elején már bejelentették (A Wieden + Kennedy mindent vitt), a különdíjakat viszont csak most osztották ki.

Az év embere meglepetésre egy számítógép lett. A Watson névre keresztelt IBM számítógép a Jeopardy nevű vetélkedő egyik szereplőjeként vált ismertté.

Az év művésze díjat a nemrégiben feloszlott LCD Soundsystem kapja. Az együttes búcsúkoncertjét a New York-i Madison Square Gardenből élőben közvetítették az interneten.

Különdíjjal ismerik el az It Gets Better Project nevű kezdeményezést, amely online videokampányban sürgette a fiatalokat, hogy szálljanak szembe a leszbikus, meleg, biszexuális vagy transzszexuális tinédzsereket sújtó megkülönböztetéssel és erőszakkal.

Az év videós és filmes embere címet Adam McKay és Chris Henchy, a FunnyOrDie nevű honlap alapítói kapják a június 13-i gálán.

(forrás: MTI)
hirdetés

kapcsolódó linkek

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Indul az HBO Max globális kiterjesztése, ennek részeként az HBO márka alatt Európában futó D2C-szolgáltatások is egységes ernyő alá kerülnek.

Az idei év tökéletes választás a poklok urának, jól is érzik magukat együtt. 

Ebben az évben a döntőbe jutott 47 pályamű közül a legtöbb döntős a Társadalmi célú kampányok – CSR - Márkák, vállalatok /doing good kategóriában született.

Eltűnt az Index impresszumából az Ivermektin nevű vegyületet a koronavírusra hatásos gyógyszerként feltüntető Molnár Dávid neve.

A discovery+ globális terjesztése 25 országban indul, a Discovery márkáinak és partnereinek – például a BBC, az A&E és a Group Nine – több mint 55 ezer epizódjával és az Eurosport tartalmaival, köztük az olimpiai közvetítésekkel.

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés