hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kétnapos minifesztivállal és a színészekkel ünneplik a Maffiózók 20. születésnapját

A sorozat szereplőinek többsége is ott lesz a SopranosConon, a sorozat és a New Jersey olasz kultúrájának ünnepén.

hirdetés

Durva megbékélni a gondolattal, de már 20 év telt el a Maffiózók adásba kerülése óta (az első rész 1999 januárjában debütált az amerikai HBO-n). A sok elemzésben egy új korszakot megnyitó, a csúcstévézés időszakát beindító széria 20. születésnapja természetesen nem maradhat külön dzsembori nélkül, így novemberben a sorozat helyszínét adó New Jersey-ben rendezik meg a SopranosCon névre keresztelt rajongói eseményt.

Fotó: HBO
Fotó: HBO

A SopranosCon leírása szerint a kétnapos esemény egy interaktív utcafesztivál lesz, amely a sorozaton túl az amerikai-olasz kultúrát is bemutatja majd étel- és italstandokkal, koncertekkel, kiállításokkal, vetítésekkel, panelbeszélgetésekkel. De lesz jelmezverseny, játék és sok minden más is a szervezők ígérete szerint. 

A SopranosConon már több egykori szereplő is elfogadta a meghívást, így biztosan ott lesz a rajongói bulin Tony Sirico (Paulie Walnuts), Vincent Curatola (Johnny Sack), Ray Abruzzo (Little Carmine), Federico Castelluccio (Furio), Vincent Pastore (“Big Pussy”), and David Proval (Richie Aprile) is.

Az 50 dolláros alapbeugrótól egészen a vipvipvip 750 dolláros csomagig érhetőek el belépők az eseményre.

(Innen: Consequence of Sound)

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A felsőoktatásban hallgatók egy ezresért fizethetnek elő a zenék mellett filmeket és sorozatokat is kínáló alkalmazásra.

Ha arra gyanakszol, hogy itt most valami újrahasznosítós dologról lesz szó, akkor jó helyen kapiskálsz.

Egy külön rendezvényszervezési feladatokra kiírt tender további 30 milliárddal dobja meg az éves keretet.

Újabb fejezethez ért a ketchupmárka és az énekes szerelmi története.

Most már az utazni vágyóknak sem kell a Startlapnál messzebb száguldaniuk az információs szupersztrádán.

hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

hirdetés
hirdetés