hirdetés
hirdetés
hirdetés

Új megbízások a Rebel Rouse-nál

A Rebel Rouse három új ügyfélnek dolgozik. Az LG regionális megbízást adott, az Unilever a Dove márka online feladataival bízta meg, míg a Cofidis Magyarországnak az offline kommunikációban is segít. 

hirdetés

A Rebel Rouse nyerte a Cofidis Magyarország tenderét, így az ügynökség dolgozik a pénzintézet offline és online kreatív kommunikációs feladatain. A megbízás a stratégiai tervezéstől a teljes körű kivitelezésig, illetve a new media tervezési és vásárlási feladatokig terjed. Arról nincs információnk, hogy a pályázaton mely ügynökségek vettek részt.

Közben a Rebel Rouse egy másik új megbízást is kapott: az Unilever a Dove márka éves online és közösségi kommunikációjának megtervezésére és kivitelezésére kérte fel. A Dove ATL-ügynöksége egyébként az Ogilvy, a médiafeladatait pedig a PHD látja el.

A Dove és a Rebel Rouse együttműködésének első eredményével június 1-jétől találkozhatnak a magyar internetezők.

Májusban indult el az LG Optimus okostelefonokat népszerűsítő online promóciós kampánya, amelynek kreatív tervezését és teljes körű kivitelezését az LG Magyarország az ügynökségre bízta. A kampány display megjelenéseket és egy Facebook-alkalmazást tartalmaz, amelyeket júniustól a horvát, a szerb és a bolgár LG is elindít.

A Rebel Rouse 2010 óta az LG Magyarország online ügynöksége, folyamatosan dolgoznak az LG különböző divízióinak, mind a klasszikus online, mind pedig a közösségi média területeken.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Bővül az eddig is a 24 aloldalaként működő Sokszínű Vidék szerkesztősége.

A kilencvenes évek soha nem érhetnek véget.

A Karc FM-re is bírságot szabott ki az NMHH.

A multifunkciós dobozt az E3 játékkiállításon mutatták be.

Dobrosi Eszter utódja házon belülről érkezik.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés