hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két új közel-keleti ügyfél az Insomniánál

Egy új rehabilitációs központnak és egy kalandparknak viszik a kommunikációját és marketingjét.

hirdetés

Az Insomnia több éve jelen a közel-keleti régióban: Bahreinben, Szaúd-Arábiában, Kuvaitban és Katarban is vannak ügyfelei. Most két vállalat is az Insomnia leánycégét, az Insomnia Middle Eastet bízta meg.

Az egyik egy rehabilitációs központ, amely agyvérzésen, műtéteken átesett, vagy különböző sérüléseket szenvedett betegeknek nyújt felépülést segítő ellátást Bahreinben. A Delmon Rehab 2018 elejétől otthoni ápolást és rehabilitációt igénylő betegeket segít, 2020-ra pedig felépül a fizikoterápiát, 24 órás gondozást, wellness részleget és speciális edzőtermet biztosító központja is. A rehabilitációs központnak egy hároméves szerződés értelmében az Insomnia bahreini irodája csinálja a kommunikációs stratégiájának kiépítését, valamint a marketingjét.

Egy másik beruházása is az Insomnia közel-keleti leányvállalatát bízta meg: az Adventure Hub nevű, kalandparkokat üzemeltető cég szintén kommunikációs- és marketingstratégia készítésével, illetve marketingtámogatással bízta meg a céget.

Az Insomnia Middle East 2012 óta van jelen a régióban. Dolgozott már a bahreini állami telefontársaságnak, a Batelcónak, az olajipari érdekeltségű Sherbinynek, a konyhaipari Raqtannak, illetve a kuvaiti állam által létrehozott technológiai vállalatnak, az NTEC-nek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Central European Startup Awards egyetemi partnere lett az iskola.

A telekommunikációs szolgáltató átnevezte a hazugságvizsgálót.

Mostantól szombaton is hallható az "egyik legkarakteresebb műsor".

A Vermis összeszedte, mi minősül reklámnak és mit kell tennie egy véleményvezérnek.

Hashtagenként 100 forintot adományoz a telekommunikációs vállalat.

hirdetés

Tippek és trükkök a prezi.com használatáról. Workshop 2017. december 13-án.

A legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és megoldásokat keressük, pontszerzés a Kreatív-MAKSz M+Listán. Hosszabbított nevezési határidő: 12.15.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására január 25-én.

hirdetés
hirdetés