hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két új kategória az idei Epicán

November 13-tól 16-ig, Berlinben rendezik meg a 31. Epica Awardsot. A zsűri elnöke idén a Vice Media stratégiai vezetője, Spencer Baim lesz.

hirdetés

Az Epica különlegessége, hogy zsűrijében - egyedül a világ reklámos megmérettesei között - kizárólag marketinggel, kommunikációval foglalkozó szakújságírók ülnek. A zsűrizést és díjátadót idén is egy konferencia kíséri, amely ezúttal a Kreatív szingularitás: Hogyan ösztönzi a kreativitást a technológia címet viseli. Itt előadók között köszöntik majd Richard Wilsont, a Stop Dundig Hate társalapítóját, Preethi Mariappant, a Razorfish vezető kreatívigazgatóját, Sascha Martinit, a R/GA Berlin ügyvezetőjét és Patrick Larát, a Publicis Conseil ügyvezetőjét is.

Spencer Baim

Múlt héten Cannes-ban két új kategóriát is bejelentett Mark Tungate, az Epica Awards tartalmi vezetője: a videoklip (music video) mellett az online és mobilszolgáltatásokat is értékelik majd ősszel (hogyan reklámoz például az Uber vagy AirBnb). A zsűri elnöke idén a Vice Media stratégiai vezetője, Spencer Baim lesz.


(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Az M1-esen, az országhatárnál tettek ki tájékoztató táblákat a horrorkaravánok sofőreinek.

Az Extreme Digital egy rakás szendvicssütőt is kipörgetett a Videó Infó 1 segítségével.

Nem lenne jó, ha ezek útjába állna az orrdugulás – üzeni a Rhinospray új kampánya.

Hamarosan már nemcsak a Telenor MyTV-sek nézhetik a RTL Magyarország prémiumplatformját.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés