hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két hétig szabadon nézhető a Story4 és a Story5

Április 29-ig kódolatlanul elérhetővé teszik a Story4 és Story5 csatornákat az Antenna Hungáriánál. 

hirdetés

Hétfőtől átmenetileg szabadon elérhetővé teszik a Story4 és Story5 tévécsatornákat az Antenna Hungáriánál - írja a 24.hu, a csatornák közleményére hivatkozva. A kódolatlan időszak április 16-tól április 29-ig tart minden, az Antenna Hungária által üzemeltetett digitális földfelszíni tévés rendszeren, a MinDig TV-n, így mintegy 750 ezer háztartásban válik ingyenesen elérhetővé a két csatorna. A csatornák élő műsora a MinDig TV applikációban is elérhető lesz, és lekérhető videós tartalmakat (VoD) is közzétesznek (további információk a vételről a MinDig TV weboldalán találhatók).

A Story-csatornák nemrég új tulajdonoshoz kerültek, a hónap végére pedig új arculatot kapnak. A médiavállalat a Story4, a Story5 és a Galaxy TV-k mellett Film4 néven egy új csatornát is indít, ami a megszűnő FOX csatorna helyére kerülhet (erről ITT írtunk részletesebben).

(forrás: Kreatív Online, Hír24)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

15 millió forintot szeretnének összegyűjteni.

Arról kell a diákoknak trailert készíteniük, hogy mi lesz 20 év múlva.

A Facebook az NBA rájátszások idején mutatta be új reklámját, amelyben elvileg bocsánatot kér.

hirdetés
hirdetés

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én. MEGTELT!

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen május 7-én a Caviar & Bull-ban.

Employer Branding Award 2017 – Winner's Conference / Best Practices: jöjjön el, és ismerje meg a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj nyertes megoldásait! Szakmai konferencia a legjobb hazai munkáltatói márkák bemutatására május 15-én, a Müpában.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, idéntől nemzetközi kreatívigazgatók is a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Díjátadó: 05.18., Akvárium

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

Mutasd meg, hogy MagyarországON te menedzseled a legmenőbb turisztikai kommunikációs projekteket! Nevezési határidő: 2018.05.18.

Idén tizedik alkalommal hirdetjük meg az online videótartalmak versenyét. Nevezési határidő: május 25.

Pakk Csomagolásdizájn-verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebben tervezett és kivitelezett termékcsomagolásait. Nevezési határidő: május 25.

A Magyar Instagram Körkép 3.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése, a turisztikai szektorra fókuszálva. Május 30., 09:00

Gyakorlatorientált tréning a SAKKOM Interaktív szakmai támogatásával a Google AdWords kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. június 6., 08.30 - 14.00