hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két helyettest kapott Kert Attila

A Tv2-től átigazolt Bednárik Imre és Németh Zsolt, a Magyar Televízió (MTV) pécsi stúdiójának vezetője hírigazgató-helyettesként csatlakozott a köztévé hírstábjához. A médium célja, hogy jobban összehangolja az országos és a regionális hírműsorok munkáját.
hirdetés

Két helyettest kapott Kert Attila, az MTV hírigazgatója. A köztelevízió pécsi stúdióját továbbra is vezető Németh Zsolt a regionális hír- és műsorszolgáltatás megújításában lát el meghatározó szerepet, míg a Tv2 Tények műsorától átigazolt Bednárik Imre a Híradó, Az Este és A szólás szabadsága műsorok szerkesztését hangolja össze.

„Fontos közös feladatunk, hogy még hatékonyabbá tegyük az együttműködést az MTV országos és körzeti hírszolgáltató részlegei között” – mondta Kert Attila. Hozzátette: az eddiginél is nagyobb szerepet fog kapni a regionális hírszolgáltatás, egyidejűleg pedig tovább erősítik a vidéki stúdiók, valamint az országos hír- és hírháttér műsorok stábjainak együttműködését.

Szintén az MTV-hez kapcsolódó hír, hogy Juszt László műsorának, A TV ügyvédjének kétszázadik adása alkalmából Zamecsnik Péter, Bárándy Zsuzsa, Hegedűs László sztárügyvédek, és Papp Gábor, a magazinműsor állandó szakértője riporterekké válnak, és ők járnak utána egy-egy vitás ügynek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Kampány készült az új brand indulásához.

A szolgáltató legújabb kkv-kampányában olyan vállalkozókat mutat be, akik napok alatt hajtottak végre kritikus digitális fejlesztéseket.

Antonio Lucio visszavonulása után a cég Alex Schultzot nevezte ki a pozícióba.

Margaret Ann Dowling itthon korábban többek között a Marquard Media régiós vezérigazgatója volt.

hirdetés
hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!