hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két helyettest kapott Kert Attila

A Tv2-től átigazolt Bednárik Imre és Németh Zsolt, a Magyar Televízió (MTV) pécsi stúdiójának vezetője hírigazgató-helyettesként csatlakozott a köztévé hírstábjához. A médium célja, hogy jobban összehangolja az országos és a regionális hírműsorok munkáját.
hirdetés

Két helyettest kapott Kert Attila, az MTV hírigazgatója. A köztelevízió pécsi stúdióját továbbra is vezető Németh Zsolt a regionális hír- és műsorszolgáltatás megújításában lát el meghatározó szerepet, míg a Tv2 Tények műsorától átigazolt Bednárik Imre a Híradó, Az Este és A szólás szabadsága műsorok szerkesztését hangolja össze.

„Fontos közös feladatunk, hogy még hatékonyabbá tegyük az együttműködést az MTV országos és körzeti hírszolgáltató részlegei között” – mondta Kert Attila. Hozzátette: az eddiginél is nagyobb szerepet fog kapni a regionális hírszolgáltatás, egyidejűleg pedig tovább erősítik a vidéki stúdiók, valamint az országos hír- és hírháttér műsorok stábjainak együttműködését.

Szintén az MTV-hez kapcsolódó hír, hogy Juszt László műsorának, A TV ügyvédjének kétszázadik adása alkalmából Zamecsnik Péter, Bárándy Zsuzsa, Hegedűs László sztárügyvédek, és Papp Gábor, a magazinműsor állandó szakértője riporterekké válnak, és ők járnak utána egy-egy vitás ügynek.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés
hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus