hirdetés
hirdetés
hirdetés

Készül a 2020-as Nagy Facebook Körkép

Először másfél éve mérték fel a magyarok facebookozási szokásait, most jön a második felvonás.

hirdetés

Az 55 évesnél idősebbek a leglelkesebb és leghűségesebb facobookozók, és minden negyedik felhasználó vásárolt már Facebookon látott hirdetés hatására – többek között ezek az adatok derültek ki a Nagy Facebook Körkép első felméréséből, 2018 őszén, melyről akkor mi is beszámoltunk. Nos, érkezik az újabb kutatás.

A vizsgálat készítői, a Be Social közösségimédia-ügynökség munkatársai most újra útnak indítottak egy kérdőívet, hogy a Facebook-felhasználók aktuális szokásait összesíthessék és összevethessék a korábbi adatokkal.

A cél, hogy pontos képet kapjanak a facebookozók preferenciáiról, félelmeiről, elkötelezettségéről és márkákhoz való viszonyáról. Másfél éve több mint 5000 önkéntes válaszadó töltötte ki az online kérdőívet, most is hasonló válaszmennyiséget várnak.

„Az első ilyen jellegű felmérésünk azt az eredményt hozta, hogy komoly eltéréseket mutatnak az egyes korosztályok. Akkor az derült ki, hogy míg a fiatalabbak az átlagosnál ritkábban és kevesebb tartalmat megosztva használják a Facebookot, addig az idősebbek gyakrabban facebookoznak és fontosabb számukra a hírek nyomon követése” – foglalta össze a felmérés főbb pontjait Joanelli Tamás, a Be Social ügyvezetője, majd hozzátette: „Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy most mi a helyzet, ezért az idősebb korosztálynál még jobban tagoltuk az életkori besorolást. Behoztunk néhány új szempontot és kérdést is, de a lényeg változatlan: hamarosan képet kapunk arról, hogyan is facebookozunk.”

Aki szívesen bekapcsolódna a felmérésbe, ezen az oldalon néhány perc alatt megválaszolhatja a kérdéseket.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A hidegháború és az űrverseny a grafikusokból is kihozta a legvadabb álmokat.  

Összes lapjában és online felületein is közös tapsra buzdít a kiadó.

A Most Mobilszerviz nekik segítene. Az új brand bevezető kampányát a Human Telex fejlesztette. A kampánybejelentőt olvashatjátok.

Tanácsokat osztanak azoknak, akik most másokon segíthetnek. A kampánybejelentőt olvashatjátok.

Őrültségnek tűnik épp most országimázs-reklámra költeni, de a portugálok inkább aktualizálták az üzenetet.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés