hirdetés
hirdetés
hirdetés

Készítsd el te a 140 éves Magyar Vöröskereszt ünnepi logóját!

Nyílt pályázat, a nyertes munkát a 2021-es ünnepi évben fogják használni.

hirdetés

A Magyar Vöröskereszt 2021. május 16-án ünnepli 140-ik születésnapját. Ennek kapcsán ünnepi logópályázatot hirdetnek, melyre a pályamunkákat 2020. január 20. és 2020. március 30. között várják.

A pályamunkákat digitalizálva az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre várják .pdf, .png vagy .jpg formátumban.

A nevezés nyílt, bárki jelentkezhet, a nyertes balatoni hétvégét nyer a szervezet üdülőjében, valamint egy Ebook olvasót.

A pályázat részletes leírását, annak szabályzatát és a jelentkezési lapot, a Magyar Vöröskereszt logó vektoros változatait, illetve a felhívásról szóló minden egyéb információt itt, illetve a lenti képre kattintva találtok.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Jöhet egy kupica a Borzongásaimból?

Ezek után némi fenntartással kell kezelni tanulmányuk azon megállapítását is, hogy ma Magyarországon fele-fele arányban fogyasztanak konzervatív és balliberális tartalmakat.

A bank ismét kampányt indított a menhelyen élő kutyákért és macskákért.

Az Önkényes mérvadó című műsora költözik az ATV rádiójára.

Kampány készült az új brand indulásához.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekel? Akkor ne hagyd ki! Jelentkezz!

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés