hirdetés
hirdetés
hirdetés

Később kezdődik a Való Világ

Sajtótájékoztatón mutatta be az RTL Klub a Való Világ ötödik szériájának felújított épületét és ismertették a műsor újításait.

hirdetés

Átalakítja az RTL Klub a Való Világ ötödik szériája (VV5) miatt az esti műsorstruktúráját. A napi összefoglalók este kilenckor kezdődnek majd, a Barátok közt után - hangzott el az RTL Klub sajtótájékoztatóján, ahol bemutatták a felújított villát, az új műsorvezetőket és a valóságshow új tartalmi elemeit.

Az összefoglalók kilences kezdését Kolosi Péter, programigazgató azzal indokolta, hogy így a műsor átkerül egy másik korhatár kategóriába (a 12-esből a 16-osba), így sokkal kevesebbet kell elnémítani az elhangzó szövegekből, ezáltal a műsor teljesebb lesz. A Való Világ nagy eseményei vasárnap lesznek, akkor tartják a párbajt is. A hét utolsó napján továbbra is korábbi időpontban kerülnek adásba a villalakók, itt nyilván megmaradnak az elnémítások is.

A VV5 jövő heti beszavazásaikor még nem rendeződik át az esti műsorstruktúra, a beszavazó show-k ugyanis az esti sorozat után tíz körül kezdődnek. Szeptember 17-én vasárnap lesz a beköltözés, ezt követően indulnak majd az összefoglalók.

További képekért kattintson!


Tartalmi újítások

Rubin Kristóf, a Való Világ kreatív-főszerkesztője szerint  az ötödik széria csak kereteiben hasonlít majd az előzőkre. Míg tavaly a tartalmi koncepció az volt, hogy reagálva a megváltozott nézői szokásokra, megdöbbentőbb, gyorsabb show-t csináljanak és ezért szélsőségesebb karaktereket válogattak össze. Az ötödik szériára olyan embereket kerestek, akik érettebbek, taktikusabbak, akik az ösztöneik mellett öntudatosabban küzdenek a győzelemért.

"Kicsit idősebb, rafináltabb csapat gyűlt össze" - mondta Rubin Kristóf. 14 kategóriát állítottak össze, ezekből kerülhetnek be majd a játékosok. A kategóriák: szenvedélyes nők, plázacicák, amazonok, alfahímek, alekosz exei, cselszövők, dumagépek, érzékenylelkűek, furák, összeférhetetlenek, helyes pasik, skalpvadászok, szüzek, valóságshow-veteránok.

Másik változás, hogy a korábbi Való Világ műsorokba sok olyan ember költözött be, akinek volt párkapcsolata, a VV5-ben pedig direkt olyan embereket válogattak össze, akiknek nincs partnerük, és nyitottak az új viszonyokra. "Az is érdekes, hogy éli meg a hétköznapokat az, aki a szerelmétől távol van, de még ennél is érdekesebb, ha a szerelem, a romantika a villán belül alakul ki" - mondta Rubin Kristóf. 

A kiválasztás és a párbaj mellett, egy új műsorelem is beépül a rendszerbe, ez a "megmérettetés" nevet kapta, és az éppen.épülőfélben lévő arénában zajlik majd. A párbajról győztesen visszatérő villalakó nem kap automatikusan védettséget a következő kihívásra, ezért meg kell küzdenie egy másik villalakóval. A játékról egyelőre csak annyit árultak el, hogy szellemi és a testi képességeiket kell majd használniuk a játékosoknak, és hogy férfias és nőies küzdelem lesz. A csatorna ettől további taktikázást és ezzel az izgalom fokozódását várja. Az arénában zajló küzdelem a párbaj után, egy másik napon, önálló műsorelemként jelenik majd meg. 

A VV5 dizájnját - ahogy az előző szériát is - Szegő Gábor belsőépítész készítette, az "ipari" kulcsszó mentén. 

   

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Az ügynökség a klasszikus kékben is meglátta a potenciált.

hirdetés
hirdetés

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók