hirdetés
hirdetés
hirdetés

Később kezdődik a Való Világ

Sajtótájékoztatón mutatta be az RTL Klub a Való Világ ötödik szériájának felújított épületét és ismertették a műsor újításait.

hirdetés

Átalakítja az RTL Klub a Való Világ ötödik szériája (VV5) miatt az esti műsorstruktúráját. A napi összefoglalók este kilenckor kezdődnek majd, a Barátok közt után - hangzott el az RTL Klub sajtótájékoztatóján, ahol bemutatták a felújított villát, az új műsorvezetőket és a valóságshow új tartalmi elemeit.

Az összefoglalók kilences kezdését Kolosi Péter, programigazgató azzal indokolta, hogy így a műsor átkerül egy másik korhatár kategóriába (a 12-esből a 16-osba), így sokkal kevesebbet kell elnémítani az elhangzó szövegekből, ezáltal a műsor teljesebb lesz. A Való Világ nagy eseményei vasárnap lesznek, akkor tartják a párbajt is. A hét utolsó napján továbbra is korábbi időpontban kerülnek adásba a villalakók, itt nyilván megmaradnak az elnémítások is.

A VV5 jövő heti beszavazásaikor még nem rendeződik át az esti műsorstruktúra, a beszavazó show-k ugyanis az esti sorozat után tíz körül kezdődnek. Szeptember 17-én vasárnap lesz a beköltözés, ezt követően indulnak majd az összefoglalók.

További képekért kattintson!


Tartalmi újítások

Rubin Kristóf, a Való Világ kreatív-főszerkesztője szerint  az ötödik széria csak kereteiben hasonlít majd az előzőkre. Míg tavaly a tartalmi koncepció az volt, hogy reagálva a megváltozott nézői szokásokra, megdöbbentőbb, gyorsabb show-t csináljanak és ezért szélsőségesebb karaktereket válogattak össze. Az ötödik szériára olyan embereket kerestek, akik érettebbek, taktikusabbak, akik az ösztöneik mellett öntudatosabban küzdenek a győzelemért.

"Kicsit idősebb, rafináltabb csapat gyűlt össze" - mondta Rubin Kristóf. 14 kategóriát állítottak össze, ezekből kerülhetnek be majd a játékosok. A kategóriák: szenvedélyes nők, plázacicák, amazonok, alfahímek, alekosz exei, cselszövők, dumagépek, érzékenylelkűek, furák, összeférhetetlenek, helyes pasik, skalpvadászok, szüzek, valóságshow-veteránok.

Másik változás, hogy a korábbi Való Világ műsorokba sok olyan ember költözött be, akinek volt párkapcsolata, a VV5-ben pedig direkt olyan embereket válogattak össze, akiknek nincs partnerük, és nyitottak az új viszonyokra. "Az is érdekes, hogy éli meg a hétköznapokat az, aki a szerelmétől távol van, de még ennél is érdekesebb, ha a szerelem, a romantika a villán belül alakul ki" - mondta Rubin Kristóf. 

A kiválasztás és a párbaj mellett, egy új műsorelem is beépül a rendszerbe, ez a "megmérettetés" nevet kapta, és az éppen.épülőfélben lévő arénában zajlik majd. A párbajról győztesen visszatérő villalakó nem kap automatikusan védettséget a következő kihívásra, ezért meg kell küzdenie egy másik villalakóval. A játékról egyelőre csak annyit árultak el, hogy szellemi és a testi képességeiket kell majd használniuk a játékosoknak, és hogy férfias és nőies küzdelem lesz. A csatorna ettől további taktikázást és ezzel az izgalom fokozódását várja. Az arénában zajló küzdelem a párbaj után, egy másik napon, önálló műsorelemként jelenik majd meg. 

A VV5 dizájnját - ahogy az előző szériát is - Szegő Gábor belsőépítész készítette, az "ipari" kulcsszó mentén. 

   

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

hirdetés
hirdetés

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.