hirdetés
hirdetés
hirdetés

Keressük a legszünyőbb irodai jószágokat!

Médiatörténeti esemény! A Kreatív a taszító bulvár mélyrepülés után megrázza magát és elindul a minőségi természetbarát újságírás irányába. Mostantól hetekig várjuk a dolgozó állatok jelentkezését.

hirdetés

Egy iroda sokkal jobb hely, ha az emberek mellett vannak ott más élőlények is. Nem a berepülő darázsra gondolunk, meg a csótányokra – őket is tiszteljük persze – és nem is azokra az emberekre, akiket kollégáik viccből állatnak neveznek.

Négylábú, pikkelyes, tollas, szőrös, bőrös mindenféle állatra, akiknek olyan jó dolguk van, hogy nem egy üres lakásban/kertben várják a gazdájukat, hanem irodai közegben töltik a napot.

Ha vannak Nálatok/Önöknél ilyen szerencsés lények, ha Ti/Önök is ilyen szerencsés körülmények között dolgoztok/nak, küldjétek/-jék el az irodai állatról készült maximum 10 fényképet és a kitöltött adatlapot az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre és a közösség kedvence menten a Kreatív Online és Szívlapát címlapjára kerül!

A sok-sok dolgozó kutyamacskavombathalpinty közül számos kategóriában hirdetünk majd győztest, vagyis mindenki nyerni fog. Az egyetlen feltétel, hogy a jószág gazdája a kommunikációiparban (szerkesztőségben, kiadónál, pr-, reklám-, média- vagy rendezvényügynökségnél, vagy vállalati kommunikációs vagy marketingosztályon) dolgozzon.

A nevezési lapot itt töltheti le.

Mi az, hogy szünyő?
Szünyő: mn., fn; tsz: szünyők. Édes, aranyos, kedves, bájos.
Példa: 1: Annyira szünyő ez a gombszemű kiskutya. 2: Nagyon szünyők azok a kismacskák, ahogy játszadoznak azzal a gombolyaggal.

 

Milyen a szünyő?
A Kreatívnál dolgozó Sosi, hétéves lánykutya. Gyönyörű szőre van, szép alakja, de elsősorban a természete miatt szereti mindenki. Majdnem minden napját a szerkesztőségében tölti, asztal alatt, szoba közepén, tárgyalóban, konyhában, néha kimegy a teraszra, vagy a sziklakertbe, 11-től 3-ig stabilan a konyhában van, de szerencsére nem hízik.

Ő nem indul ezen a versenyen, mert minden szempontból őt tennénk a csúcsra nyilvánvaló elfogultság miatt. Ettől függetlenül elkészítettük az Ő adatlapját is, hogy legyen egy minta.


Sosi
Sosi

Név: Sosi
Életkora: 7 év
Gazda neve: Román Balázs
Becenevek: -
Kedvenc póz: Asztal alatt magzatpóz, konyhában, folyosón, tárgyalóban, folyosón mindenképp a geometriai középpontban. 
Kedvenc kollégája: aki éppen eszik, talán Bátorfy Attila (én is szeretem őt - B.A.)
Tárgyalásokon részt vesz-e: ameddig meg nem unja
Tiltott zóna az irodán belül: nincs
Melyik kategóriában indul: zsűrielnök

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Mindea így az iProspect Hungary Social&Content divíziójának részeként folytatja tevékenységét.

A lap úgy tudja, a Posta és a Lapker kiszáll, a helyükre a pedig a KESMA vonul be.

700 ezer forint bírságot kaptak a médiatanácstól.

Alfonso Cuarón a szerződés értelmében sorozatokat fejleszt az Apple TV+ számára.

Közösségi médiás nyereményjáték-kampánnyal teszi ismertebbé magát és a vegyszermentes takarítás előnyeit a Greenbiotic.

hirdetés

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Meghosszabbított nevezési határidő: 2019. október 18.

A MOST Fórum október 17-i eseményén a siker összetevőit keresi egy start-up képviselőjével (Muhi Kristóf - Innobie), egy vállalkozóval (Bogár Márk - Chilifarm) és egy befektető segítségével (Pistyur Vera – Oktogon Ventures). Regisztrálj, vegyél részt és tudd meg, hogyan lesz az ötletből siker! (X)

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről, az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

A GyártásTrend ősszel folytatja országjáró Roadshow-ját, amelynek keretében a gyártó cégek használható tudást kapnak a digitalizációs ipar 4.0 megoldásokról.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

hirdetés
hirdetés