hirdetés
hirdetés
hirdetés

Keressük a legszünyőbb irodai jószágokat!

Médiatörténeti esemény! A Kreatív a taszító bulvár mélyrepülés után megrázza magát és elindul a minőségi természetbarát újságírás irányába. Mostantól hetekig várjuk a dolgozó állatok jelentkezését.

hirdetés

Egy iroda sokkal jobb hely, ha az emberek mellett vannak ott más élőlények is. Nem a berepülő darázsra gondolunk, meg a csótányokra – őket is tiszteljük persze – és nem is azokra az emberekre, akiket kollégáik viccből állatnak neveznek.

Négylábú, pikkelyes, tollas, szőrös, bőrös mindenféle állatra, akiknek olyan jó dolguk van, hogy nem egy üres lakásban/kertben várják a gazdájukat, hanem irodai közegben töltik a napot.

Ha vannak Nálatok/Önöknél ilyen szerencsés lények, ha Ti/Önök is ilyen szerencsés körülmények között dolgoztok/nak, küldjétek/-jék el az irodai állatról készült maximum 10 fényképet és a kitöltött adatlapot az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre és a közösség kedvence menten a Kreatív Online és Szívlapát címlapjára kerül!

A sok-sok dolgozó kutyamacskavombathalpinty közül számos kategóriában hirdetünk majd győztest, vagyis mindenki nyerni fog. Az egyetlen feltétel, hogy a jószág gazdája a kommunikációiparban (szerkesztőségben, kiadónál, pr-, reklám-, média- vagy rendezvényügynökségnél, vagy vállalati kommunikációs vagy marketingosztályon) dolgozzon.

A nevezési lapot itt töltheti le.

Mi az, hogy szünyő?
Szünyő: mn., fn; tsz: szünyők. Édes, aranyos, kedves, bájos.
Példa: 1: Annyira szünyő ez a gombszemű kiskutya. 2: Nagyon szünyők azok a kismacskák, ahogy játszadoznak azzal a gombolyaggal.

 

Milyen a szünyő?
A Kreatívnál dolgozó Sosi, hétéves lánykutya. Gyönyörű szőre van, szép alakja, de elsősorban a természete miatt szereti mindenki. Majdnem minden napját a szerkesztőségében tölti, asztal alatt, szoba közepén, tárgyalóban, konyhában, néha kimegy a teraszra, vagy a sziklakertbe, 11-től 3-ig stabilan a konyhában van, de szerencsére nem hízik.

Ő nem indul ezen a versenyen, mert minden szempontból őt tennénk a csúcsra nyilvánvaló elfogultság miatt. Ettől függetlenül elkészítettük az Ő adatlapját is, hogy legyen egy minta.


Sosi
Sosi

Név: Sosi
Életkora: 7 év
Gazda neve: Román Balázs
Becenevek: -
Kedvenc póz: Asztal alatt magzatpóz, konyhában, folyosón, tárgyalóban, folyosón mindenképp a geometriai középpontban. 
Kedvenc kollégája: aki éppen eszik, talán Bátorfy Attila (én is szeretem őt - B.A.)
Tárgyalásokon részt vesz-e: ameddig meg nem unja
Tiltott zóna az irodán belül: nincs
Melyik kategóriában indul: zsűrielnök

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

Fileok

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A dollármilliárdokat kicsengető nagy globális szponzorok mindegyike kivár az Adweek körképe szerint.

"Rohadtul ideje volt", mondja a reklámkampány.

A The Guardian és testvérlapja, a The Observer két teljesen ellentétes kritikát hozott ki a friss King Krule albumról. A művész megörökítette a ritka pillanatot.

A gasztromarketing ügynökség felel az új étterem és bár social media felületeiért. 

A gyógyszert nem ők fogják feltalálni, de igyekeznek megakadályozni, hogy tévesen más azt állítsa magáról, hogy nála van a gyógyír.

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 13.

Ismerd meg a legújabb üzleti trendeket és módszereket, majd próbáld ki a tanultakat március 4-én!

Hozd a laptopod! – Facebook és Instagram tréning HR-eseknek, lépésről lépésre, március 12-én!

Jöjjön el március 12-én a tavaszi Gyógyszerkommunikációs konferenciára! Inspirálódás, tanulás és tudásmegosztás nem csak gyógyszeripari szakembereknek az EGIS exkluzív, interaktív helyszínén!

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Nevezési határidő: 2020. március 13.

Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne adatvédelmi szempontból is jól (fel)használni a hazai adatvagyon

Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

A Kreatív szaklap április 2-án először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: április 3.

A nagy sikerrel zajló Év Gyára verseny ötéves jubileuma alkalmából egy egész napos konferenciával egészítjük ki díjátadó gálánkat, ezzel teremtve meg az év egyik kiemelkedő ipari eseményét. Ismerje meg a nemzetközi és a hazai év gyára verseny győzteseinek legjobb gyakorlatait!

SAVE THE DATE Vezetés és pszichológia konferencia április 28-án!

Nagy Kreatív Nap május 7-én! További részletek hamarosan...

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés