hirdetés
hirdetés
hirdetés

Keressük a legerősebb home office-megoldásokat!

A legkényelmesebb munkaállomás, a legdurvább otthoni harci helyzet, a leghatékonyabbnak berendezett lakásiroda és a legtöbb résztvevő egy conf callon kategóriákban is hirdetünk egyéni versenyt!

hirdetés

Instán és This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. várjuk a nevezéseket a Nagy Kreatív Karantén home office fotóversenyére, amellyel szokás szerint a kommunikációs iparban egyéni szinten is meglévő végtelen kreativitást szeretnénk értékelni. 3+1 kategóriában várjuk a fotókat, amelyekből inspirálódhatunk e nehéz órán! 

A Kreatívtól Fülöp kolléga az alábbi, nyitóképként is funkcionáló nevezést adta be versenyen kívül:

A legkényelmesebb munkaállomás

Irigykedni szeretnénk a legpuhább fotelre, a legjobb pizzásdoboz-tartóra (vagy ha bevállalod, a legjobban tapétának álcázott ágytámlára).

A legdurvább otthoni harci helyzet

Szituációs kategória, előnyben a gyerekesek, kisállatosok és kreatív lakásbeosztási megoldásokra sarkalló kisebb alapterületű otthonok. Minden esetben a megoldásközpontú, pozitív hozzáállást keressük! #andràtuttobene

A leghatékonyabbnak berendezett lakásiroda

Ha a tévé mellett már egy projektort is rákötöttél a laptopodra, hogy az egyik képernyőn vághass, amíg a másikon fut a Skype konf, és közben mobilon megy a Slack, ez a te kategóriád!

+1: a legtöbb résztvevő egy conf callon

Önmagáért beszél, screenshotot kérünk. Ha valaki ellenkezik, satírozd ki a neveket, arcokat, csak az ablakok számában szeretnénk gyönyörködni.

Az első három kategóriába bátorítjuk a nyitott nevezést instaposztokkal és #kreativhomeoffice hashtaggel (megjelölheted a kategóriát, de mi is szívesen besoroljuk önkényesen). Ha Insta-tagadó vagy, dobd a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. -ra homeoffice tárggyal! A conf callos screenshotokat mind emailben várjuk.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Csúszik az engedélyezési folyamat, de idén még jók vagyunk.

Stáb nélkül, teljesen egyedül kellett lefotóznia magát.

A távmunkában dolgozó kommunikációs dolgozók számára. Mindkettő használata ingyenes.

Nem tudták azonosítani az emberi méltóság megsértésének tényálladékát a kormánypárti hírtelevízió anyagában.

Az edzőtermek zárva, a kültéri sportolás tűrt, de nem támogatott, és vannak, akik ennek ellenére sem adják fel. 

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés