hirdetés
hirdetés
hirdetés

Képzeld újra pályázat a Kibutól

Egy tárgyból kell játékot készíteni, amiről egyperces videót vár a Kitchen Budapest és a Magyar Telekom. Május 24-ig lehet beküldeni a pályázatokat.

hirdetés

Az idei TEDxDanubia konferencián Gábor George Burt és a Kitchen Budapest (Kibu) egy játékos vetélkedőt hirdetett, hogy kihozza az emberekből a gyerekkori kreativitásukat. Arra kérték a közönség tagjait, hogy néhány fős csapatokban egy egyszerű, mindennapi tárgyakból álló csomag tartalmából, építsenek föl egy többek által közösen játszható játékot.

Ezen felbuzdulva a Kitchen Budapest a Magyar Telekom támogatásával pályázatot hirdet. Az online kommunikációs feladatok ellátására és a pályázat népszerűsítésére a Stylewalker Promotiont kérték fel.

A feladat ugyanaz, mint ami a TEDxDanubia konferencián volt: egyszerű, előre meghatározott hétköznapi tárgyakból kell összerakni egy játékot, ami az emberi képzelet szabadságát és az adott tárgy újragondolásának lehetőségeit szemlélteti. A játék kitalálásánál a cél, hogy a lehető legeredetibb módon értelmezzék újra a pályázók a felhasznált tárgyakat. Erről egy maximum egyperces videót kell készíteni, majd feltölteni valamelyik videómegosztó weboldalra.

A nevezések közül egy kreatív szakemberekből álló zsűri kiválasztja a két legsikeresebb játékot. A győztes csapatok belépőt nyerhetnek a következő magyarországi TEDx eseményre, valamint a Volt, a Campus illetve a Balaton Sound fesztiválok valamelyikére, valamint néhány Samsung Galaxy Mini okostelefon is gazdára talál.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

18-23 évesek jelentkezését várják a Roger Hatchuel Academy 6 napos tréningjére.

A cég áprilisban hozza ki a Pepsi Cafét, kétszer annyi koffeinnel.

Mikor kell igazán beindítani a hájpot? Saját közösségi csatornákra érdemes koncentrálni, vagy jobb, ha más oldalakon indul be beszélgetés a filmről?

Az emberi sokszínűség áll a karácsonyi reklám középpontjában.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. január 28., 08.30 - 14.00

15 küldőpiac 15 percben. A Pont Itt és a Turizmus Online szakmai rendezvénye Dátum: január 31.

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye! Dátum: 2020. május 13-14. Helyszín: Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel, Egerszalók

hirdetés
hirdetés