hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kék Dunára lett nagykorú a Hill & Knowlton

Két órás dunai hajótúrával, a Kék Duna keringő szakadatlan melódiájával, wellness pálinka kompozícióval és pókerversennyel ünnepelte 18. születésnapját a Hill & Knowlton magyarországi irodája.
hirdetés

Október 15-én ünnepelte 18. születésnapját az egyik legnagyobb globális pr-ügynökség, a Hill & Knowlton hazai irodája. A Millenium I nevet viselő hajón a nagykorúvá vált ügynökséget Lakatos Zsófia ügyvezető mellett Göllner András köszöntötte, aki a magyar irodát alapította és idén senior tanácsadóként újra csatlakozott a vállalathoz. Beszédében elmondta, 1996-ban 24 tanácsadóval hagyta ott az irodát, amelynek létszáma ma nagyjából a fele, de optimizmusát fejezte ki a jövőbeli növekedéssel kapcsolatban.


Az ünneplést a közép-európai szóvivők harmadik konferenciája keretében rendezték, így az est házigazdájának szerepét Orodán Sándor, a Magyar Szóvivők Egyesületének elnöke töltötte be, aki Szilvásy Péter kíséretében egy speciális itallal, a wellness pálinka kompozícióval köszöntötte a Hill & Knowltont. [A különlegességről a Szívlapáton írtunk bővebben.] A konferenciára és a születésnapra Londonból Budapestre látogatott Stuart Smith, a Hill & Knowlton régiós vezetője is.

A Kék Duna keringő ismétlődő zenéjével aláfestett kétórás dunai hajóút, egy Esterházy-torta és néhány pohár pezsgő után a vendégek (már akinek volt fényképes igazolványa) a Tropicana Casinoban rendezett pókerversennyel folytatták az ünneplést.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés