hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kék Dunára lett nagykorú a Hill & Knowlton

Két órás dunai hajótúrával, a Kék Duna keringő szakadatlan melódiájával, wellness pálinka kompozícióval és pókerversennyel ünnepelte 18. születésnapját a Hill & Knowlton magyarországi irodája.
hirdetés

Október 15-én ünnepelte 18. születésnapját az egyik legnagyobb globális pr-ügynökség, a Hill & Knowlton hazai irodája. A Millenium I nevet viselő hajón a nagykorúvá vált ügynökséget Lakatos Zsófia ügyvezető mellett Göllner András köszöntötte, aki a magyar irodát alapította és idén senior tanácsadóként újra csatlakozott a vállalathoz. Beszédében elmondta, 1996-ban 24 tanácsadóval hagyta ott az irodát, amelynek létszáma ma nagyjából a fele, de optimizmusát fejezte ki a jövőbeli növekedéssel kapcsolatban.


Az ünneplést a közép-európai szóvivők harmadik konferenciája keretében rendezték, így az est házigazdájának szerepét Orodán Sándor, a Magyar Szóvivők Egyesületének elnöke töltötte be, aki Szilvásy Péter kíséretében egy speciális itallal, a wellness pálinka kompozícióval köszöntötte a Hill & Knowltont. [A különlegességről a Szívlapáton írtunk bővebben.] A konferenciára és a születésnapra Londonból Budapestre látogatott Stuart Smith, a Hill & Knowlton régiós vezetője is.

A Kék Duna keringő ismétlődő zenéjével aláfestett kétórás dunai hajóút, egy Esterházy-torta és néhány pohár pezsgő után a vendégek (már akinek volt fényképes igazolványa) a Tropicana Casinoban rendezett pókerversennyel folytatták az ünneplést.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A Pont Itt magazin tematikus online különszámában külföldi jó példákból, a vírushelyzetre adott kreatív megoldásokból is szemezgetnek, ingyenesen letölthető!

Olyan kültérre tervezett alkotásokat várnak, amelyek szabadon, de reflektálnak az elmúlt hónapok helyzetére.

A gála augusztus 30-án, 20 órakor indul a New York-i Barclays Centerben.

A Topo Chico Hard Seltzerrel erősít az üdítőgyártó.

A Facebookot és a Google-t pedig fel kell darabolni, különben egyre nagyobb lesz a hatalmuk.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk augusztus 6-án online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdeti lehetőség, ingyen szövegezés

Ünnepélyes online eredményhirdetésünket videóba ágyazva sugározzuk az evgyara.hu oldalon. Írja fel a naptárjába és drukkolja végig velünk az online közvetítést!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés