hirdetés
hirdetés
hirdetés

Karib-tenger helyett Siófok

A Viasat3 az Éden Hotel után új realityre készül. Az Aranypart elnevezésű műsor Siófokon készül és a sorozatban feltűnik majd néhány arc az Éden Hotelből. 

hirdetés

Idén ősszel újabb, nyári környezetben játszódó realityvel várja nézőit a Viasat3. Az Aranypart című műsornak Siófok ad majd otthont, ahol nyolc fiatal bulizós mindennapjait követik nyomon a kamerák a nap 24 órájában. A szereplők között feltűnnek néhányan az Éden Hotelből is, a többi bevállalós jelentkező közül pedig a napokban válogat a csatorna.

„Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel” – ígéri Kereszty Gábor, a Viasat3 kreatívigazgatója.

Az Aranypartot július végén kezdi forgatni az Éden Hotelt is gyártó Mastiff Hungary.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A lap cikke szerint az Indamedia vezetése az Index és az MTVA közötti konfliktus után dönthetett a visszavásárlásról.

A testület szerint a Klubrádió műsora sem volt gyűlöletkeltő.

Indulhat a könyvespolcok ismerkedése. A Libri kampánybejelentőjét olvashatjátok.

Twitteren őrjöng, kamunak tartja a klímaváltozást, és mindenkit utál, de főleg a postát. Ismerős? 

A kötet szerzője a zwoelf digital tulajdonosa, Serfőző Péter.

hirdetés
hirdetés

A HR és a vezetés szerves része, hogy értsük a munkavállalóban végbemenő folyamatokat. Webináriumunkon azok a szolgáltatók mutatják be gyakorlati megoldásaikat, akik egy szervezet emberi működésével kapcsolatos kérdésekre adnak válaszokat. HR-eseknek ingyenes!

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!