hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kapaszkodjanak! A Cannes Lions Budapestre jön

Kiállítás és gálaest lesz. Most nyilvános a programterv is.

hirdetés

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szervezésében immár harmadik alkalommal rendezik meg a Cannes Lions kiállítást. 

A rendezvény szeptember 26-án csütörtökön lesz, a Budapest Music Centerben

Most pedig ünnepélyesen bemutatjuk a rendezvény programját.

10.00 - A kiállítás megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. A látogatók a Cannes-i verseny Press, Outdoor, Cyber, Media és Direct kategóriáinak Arany Oroszlán díjat nyert alkotásait tekinthetik meg.

19.00 - Hivatalos kiállításmegnyitó:

  • Aczél László, a MAKSZ elnökének köszöntője
  • Juhász Péter Tibor, a Magyar Telekom reklám és ügyfélkommunikációs osztályvezetőjének köszöntője
  • Mariano Duhalde, a Havas Worldwide Spanyolország vezető kreatívigazgatójának előadása
  • A Young Lions verseny hazai résztvevőinek beszámolója

20.00 - A Cannes-i verseny Film, Film Craft, Titanium & Integrated kategóriák győztes anyagainak levetítése.

A program ingyenesen látogatható, azonban az esti vetítés megtekintése előzetes regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen lehet!

A rendezvény plakátja:

Csak, hogy tudják mire számíthatnak, egy kis Cannes Lions a Kreatívtól >>>

Jó szórakozást kívánunk!

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Szerinte kevés a forrás, az unió pedig még mindig nem érti, hogy a demokrácia léte függ attól, eljutnak-e a lakosokhoz a valódi információk.

A Hirado.hu vezetését egy hónapja vette át a Lokál nevű kormányközeli bulvárlaptól érkezett Leitner Attila. 

Naomie Harris, a James Bond-filmek sztárja és Brian Eno brit zenész is közreműködött a rövidfilmben.

Ennél többet csak focira költött eddig a közmédia. a 2020-2022 közötti futamokért kellett ennyit fizetni.

A jellegzetes ta-damm hang megmarad, de a mozikba jobban passzoló, hossszabb zenei felvezetés előzi meg a védjegyszerű kezdést.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Tarts velünk szeptember 10-én online, a „Kreatív álláshirdetés” workshopon! Előadó: Földi Miklós Dániel, reklám- és neuropszichológus Minden résztvevőnek exkluzív ajándék: ingyen hirdetési lehetőség, ingyen szövegezés

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: Szeptember 4. péntek délelőtt

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

A Kreatív és a Vodafone közös Ready pályázatának célja, hogy ösztönözze, elismerje és támogassa azokat a vállalkozásokat, vállalatokat és magánszemélyeket, akik 2020-ban alkalmazkodni tudtak a járványhelyzet miatt kialakult változásokhoz, és sikeresen leküzdötték a kihívásokat.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

hirdetés
hirdetés