Kálmán Olga, a HírTV és az e-sport a márciusi Kreatívban

Plusz Judd Apatow és Kostyál Márk interjú, ACG Pro és Isobar helyzetkép, Figyelő-nekrológ.

Kattints és nézd meg nagyban!

Kálmán Olga a Kreatív márciusi meseszép címlapjának főszereplője. A HírTV-hez igazolt műsorvezetővel nem csak interjúztunk, de Kandó Eszter portrécikket is írt róla, míg Fülöp István az utóbbi időben ambiciózusan igazoló csatorna és a piac viszonyáról írt. 

Fókuszként az e-sporttal foglalkozunk: nem csak elmondjuk, hogy mi az és mekkora biznisz, de külön bemutatjuk a budapesti e-kocsmákat, a Minecraftnak dolgozó virtuális építészeti stúdiókat, az employer branding alkalmazásokat és azt, hogy szegény nőket ebben a macsó virtuális térben mennyire húzza az ág.

Kostyál Márk százötvenszeres reklámfilm-rendezővel első nagyjátékfilmjéről, a Kojotról, Judd Apatow-val pedig az HBO Girls című sorozatáról, a republikánus humorról (spoiler: nem létezik) és saját standup műsoráról beszélgetünk.

Az M+ Lista és a PR Toplista helyezetteit bemutató sorozatban az ACG Pro és az izgalmas átalakulásokon átmenő, fura piaci pletykáktól is övezett Isobar került sorra.

Giovanni Pintaude, a Possible CEE új kreatívigazgatója angol nyelvű Inspirátor-szöveget küldött, és mivel a nyelvről írt, angolul is közöltük. Martin József Péter, a Figyelő korábbi főszerkesztője, a Transparency International magyar irodájának vezetője pedig azt a szomorú listát szedte össze, milyen értékek tűnnek el a hetilap mostani, khm, átalakulása közben.

A lapszámot itt tudod megrendelni vagy előfizetni, vagy az alanti újságosoknál találod meg.


Ezekben a Relay és Immedio üzletekben szerezheted be a lapot

Budapest: Allée, MOM, Mammut, Hegyvidék Központ, Aréna, Savoya Park, Campona, budaörsi Tesco, óbudai és soroksári Auchan, Váci utca, Városház utca, repülőtér T2

Batthyány tér HÉV, Deák tér, Kálvin tér, Ferenciek tere, Árpád híd, Örs vezér tere, Déli pályaudvar, Klinikák, Népliget, Nyugati pályaudvar, Lehel tér, Blaha Lujza tér, Ferenc körút megállók

Debrecen (Malompark, Tesco, Árkád, vasút), Győr (Árkád és Győr Plaza), Kecskemét (Március 15. utca), Komárom (Igmándi utca), Miskolc (Tesco, Auchan), Nagykanizsa (pláza), Nyíregyháza (Korzó), Orosháza (vásárcsarnok), Pécs (Árkád), Sopron (Széchenyi tér, Tesco), Szeged (Árkád), Székesfehérvár (Alba Plaza, Auchan), Szolnok (Volán üzletház), Szombathely (vásárcsarnok, vasútállomás), Tatabánya (Vértes Center), Veszprém (Kossuth utca, buszpályaudvar), Zalaegerszeg (Tesco, buszpályaudvar)

(forrás: Kreatív Online)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!