hirdetés
hirdetés
hirdetés

Juventus Rádió - új tulajdonosa van

Tömegkommunikációs területen működő írországi magáncégnek adta el összes rádiós érdekeltségét, így a Juventus Rádiót is a Metromedia International Group - írja a Napi Gazdaság.
hirdetés
A korábban felröppent hírekkel ellentétben mégsem az Emmis - amely a Sláger Rádió amerikai tulajdonosa - jutott több európai rádióhoz. Az amerikai Metromedia International Group (MIG) egy írországi magáncégnek, a Communicorp Group Ltd.-nek adta el rádiós érdekeltségeit. A Napi Gazdaság információi szerint a Communicorp 14,25 millió dollárt fizet a Magyarországon, Finnországban, Bulgáriában, Észtországban és Csehországban összesen 17 érdekeltséggel rendelkező Metromedia International (MI) Inc.-ért. A Communicorp vezérigazgatója, Paddy Halpenny szerint a mostani vásárlás új kereskedelmi lehetőségeket nyit meg a társaság számára az említett országokban.

A tavalyi év elejétől komoly fizetési nehézségekkel küzdő MIG rádiós érdekeltségeit - köztük a Juventus Rádiót - már több mint egy éve árulta. A MIG elsősorban a volt Szovjetunió területén működtet média- és távközlési cégeket, és különösen az orosz és a grúz piacra koncentrál.

Az 1989-ben alakult Juventus Rádiót a Rádió Juventus Műsorszolgáltató Rt. működteti, amely a Juventus Média Ügynökségi Kft. ellenőrzése alatt áll. A kft.-nek két tagja van: az MI, valamint a Metromedia International Consulting Services Inc.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Új betűtípust kapott az operációs rendszer, aminek a következő verziója már nem édességről kapja a nevét.

Egy cipősdobozba sűrítette az ikonikus pillanatokat a márka új reklámfilmje.

Célzott ajánlók segítik a könnyebb tájékozódást a megújult oldalon.

Az önirónián és mémeken szocializálódott Instagram generációt célozza a meki új kampánya.

A cég végre megerősítette a pletykákat: tényleg lesz külön „hírek” szekció az appban, és azt valódi újságírók töltik majd meg.

hirdetés
hirdetés

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.