hirdetés
hirdetés
hirdetés

Juventus Rádió - új tulajdonosa van

Tömegkommunikációs területen működő írországi magáncégnek adta el összes rádiós érdekeltségét, így a Juventus Rádiót is a Metromedia International Group - írja a Napi Gazdaság.
hirdetés
A korábban felröppent hírekkel ellentétben mégsem az Emmis - amely a Sláger Rádió amerikai tulajdonosa - jutott több európai rádióhoz. Az amerikai Metromedia International Group (MIG) egy írországi magáncégnek, a Communicorp Group Ltd.-nek adta el rádiós érdekeltségeit. A Napi Gazdaság információi szerint a Communicorp 14,25 millió dollárt fizet a Magyarországon, Finnországban, Bulgáriában, Észtországban és Csehországban összesen 17 érdekeltséggel rendelkező Metromedia International (MI) Inc.-ért. A Communicorp vezérigazgatója, Paddy Halpenny szerint a mostani vásárlás új kereskedelmi lehetőségeket nyit meg a társaság számára az említett országokban.

A tavalyi év elejétől komoly fizetési nehézségekkel küzdő MIG rádiós érdekeltségeit - köztük a Juventus Rádiót - már több mint egy éve árulta. A MIG elsősorban a volt Szovjetunió területén működtet média- és távközlési cégeket, és különösen az orosz és a grúz piacra koncentrál.

Az 1989-ben alakult Juventus Rádiót a Rádió Juventus Műsorszolgáltató Rt. működteti, amely a Juventus Média Ügynökségi Kft. ellenőrzése alatt áll. A kft.-nek két tagja van: az MI, valamint a Metromedia International Consulting Services Inc.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A brit napilap új kampányában birkák, kígyók, keselyűk vitakoznak.

Akár leépítés is jöhet a Hír TV-nél.

Az ügynökség PR, digitális és közösségi média üzletága nyerte a Mattel tenderét.

Egy youtubertől kölcsönözték az ötletet, hogy dalok szülessenek a videók alá érkező negatív beszólásokból.

Az új vezető tíz éve dolgozik az egyetemnél.

hirdetés
hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Meghosszabbított nevezési határidő: március 1.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Onboard - offboard a szállodaipar területén Félnapos konferencia a hazai szállodaipar HR-esei számára toborzás és megtartás témában. Tippek, tanácsok, praktikus tudás. Dátum: 2019.03.18.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc