hirdetés
hirdetés
hirdetés

Juhász Péter Tibor távozik a Telekomtól

A szakember közel öt évig vitte a vállalat marketingkommunikációját, jövőre többet foglalkozna ismét az üzleti marketinggel.

hirdetés

Október végével távozik a Magyar Telekomtól Juhász Péter Tibor, aki 2013 májusától töltötte be a cégnél a lakossági kommunikációs vezetői pozíciót. Utódjának kiválasztása folyamatban van, írja a Magyar Telekom Kommunikációs Igazgatósága.

Juhász Péter Tibort is megkerestük, aki elmondta, hogy ő kezdeményezte ugyan, de közös megegyezéssel válnak el a cégtől. Úgy érezte, hogy eljött a váltás ideje, a Telekom új szervezeti struktúrája annyira neki nem fekszik, de „pozitív viszonyban" válnak el a cégtől, ami attól sem független, hogy nagyon büszke a kreatív sikerekre, amiket együtt elértek. Azt külön kiemeli, hogy idén és tavaly kétszer állhatott a Cannes Lions színpadán Arany Oroszlánnal a kezében.

Juhász Péter Tibor (Fotó: Egyed Péter)

Juhász januárig többet foglalkozna a családjával, illetve zongorázni tanul, utána viszont azt tervezi, hogy a kommunikáció után ismét a marketing irányába mozduljon tovább. Juhász egyébként 2003-2013 között a Procter & Gamble-nél töltött be különböző marketinges, illetve marketingkommunikációs vezetői pozíciókat.

„Köszönjük a közös a munkát, az emlékezetes kampányokat és kommunikációs megoldásokat Péternek és további sikereket kívánunk neki pályáján" – mondta Szabó Béla, a Telekom kommunikációs igazgatója.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Alíz Budapesten és nyolc vidéki városban segít ajándékot választani.

Az ACG-t 5 év után váltja a Wavemaker.

Két év után szervezik meg ismét az Event Touchot.

A Westendben és a Széna téren lehet szagolgatni.

hirdetés

A HRKOMM Award 2018 nyertes pályázatainak bemutatása február 20-án. SAVE THE DATE!

hirdetés
hirdetés