hirdetés
hirdetés
hirdetés

Juhász Péter Tibor távozik a Telekomtól

A szakember közel öt évig vitte a vállalat marketingkommunikációját, jövőre többet foglalkozna ismét az üzleti marketinggel.

hirdetés

Október végével távozik a Magyar Telekomtól Juhász Péter Tibor, aki 2013 májusától töltötte be a cégnél a lakossági kommunikációs vezetői pozíciót. Utódjának kiválasztása folyamatban van, írja a Magyar Telekom Kommunikációs Igazgatósága.

Juhász Péter Tibort is megkerestük, aki elmondta, hogy ő kezdeményezte ugyan, de közös megegyezéssel válnak el a cégtől. Úgy érezte, hogy eljött a váltás ideje, a Telekom új szervezeti struktúrája annyira neki nem fekszik, de „pozitív viszonyban" válnak el a cégtől, ami attól sem független, hogy nagyon büszke a kreatív sikerekre, amiket együtt elértek. Azt külön kiemeli, hogy idén és tavaly kétszer állhatott a Cannes Lions színpadán Arany Oroszlánnal a kezében.

Juhász Péter Tibor (Fotó: Egyed Péter)

Juhász januárig többet foglalkozna a családjával, illetve zongorázni tanul, utána viszont azt tervezi, hogy a kommunikáció után ismét a marketing irányába mozduljon tovább. Juhász egyébként 2003-2013 között a Procter & Gamble-nél töltött be különböző marketinges, illetve marketingkommunikációs vezetői pozíciókat.

„Köszönjük a közös a munkát, az emlékezetes kampányokat és kommunikációs megoldásokat Péternek és további sikereket kívánunk neki pályáján" – mondta Szabó Béla, a Telekom kommunikációs igazgatója.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Az írországi boltokban csütörtökön 18-20 óra között lejjebb csavarják a fényeket és lehalkítják a zenét és a kódleolvasó csipogását is.

A fesztivál helyszínein, turisztikai csomópontokon és hotelekben kapható.

Az RTL Magyarország szavazásra buzdító sorozatában betegsége óta először szólalt meg a színész. 

Az okos hangszóró, a HomePod nagyon beindítja a táncos FKA twigs fantáziáját. 

Nyolc plusz egy kategóriában, április 16-ig lehet szavazni a női magazin elismerésére. 

hirdetés

Post-iteken túl: jobb működés, üzleti eredmények, innováció. Service design workshop a DDB szakmai támogatásával április 6-án

Ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! A verseny shortlistesei és nyertesei pontszerzők a Kreatív PR Toplistán! Nevezési határidő: 2018.04.06.

Ismét saleskonferencia április 12-én az Üzlet&Pszichológia és a Kreatív szervezésében.

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Április 20. 09:00

Kétnapos konferencia az FMCG és a kereskedelmi szakma legégetőbb problémáiról és kérdéseiről április 26-27-én.

Rendezvényünk célja, hogy jövőbe mutató, már itthon is elérhető, a munkát valóban megkönnyítő gyakorlati megoldásokat mutasson be a közönségnek. Jöjjön el, ismerkedjen a jövőjével május 18-án a Müpában!

hirdetés
hirdetés