hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jubilál az Országos Marketing Konferencia

A Magyar Marketing Szövetség idén huszadik alkalommal rendezi meg az Országos Marketing Konferenciát. A kétnapos rendezvényt november 3-4 között tartják.

hirdetés

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) idén is megrendezi az Országos Marketing Konferenciát. A huszadik jubileumi konferenciát Balatonalmádiban tartják november 3-4. között.

A konferencia két napja alatt kilenc szekcióban beszélhetik meg a szakemberek a legújabb marketing trendeket és oszthatják meg tapasztalataikat egymással. A két plenáris ülés átfogóbb előadásokra ad lehetőséget, ahol - többek között - sikeres magyar vállalkozások mutatják be saját sikereik okát. A program középpontjában a régi eszközök és új tartalmak kapcsolata, az új kommunikációs csatornák lehetőségei és a marketing jövője lesz.

A konferencia előadói között szerepel többek között dr. Simon András, az MMSZ Általános Alelnöke és a Magyar Nemzeti Bank kommunikációs igazgatója, Pászti Balázs, a Szamos Marcipán marketingtanácsadója és Bodrogai Ferenc, aki tavaly elnyerte az Év üzletembere címet.

hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A nyílt pályázatban a W betűs alapforma fix, a tartalom már szabadon variálható.

A Brit Média egy másik kiadványa, a 168 óra pedig új külsőt kap.

Ebben az évben már bárki ajánlhatja a „nagyköveteknek” a szerinte legkiválóbb, hazaszeretettől fűtött magyar teljesítményeket.

Az 1,2 millió követővel rendelkező oldal fotóiból készült könyvhöz maga a rendező írt előszót.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés