hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jordan Peterson jön az idei Brain Barra

Barabási-Albert László pedig arról tart majd előadást, hogy egy vállalkozás miként lehet a válság nyertese.

hirdetés

Május 30-31-én lesz az idei Brain Bar. A magát jövőfesztiválként definiáló rendezvény nulladik napján, azaz 29-én tart tréninget Barabási-Albert László hálózatkutató, a Képlet, avagy a siker egyetemes törvényei című könyv szerzője.

A Brain Bar innovációs tréningje (Mastermind Sessions) az üzleti vezetőket célozza meg, írja a közlemény. Ennek jegyében Barabási-Albert arról tart majd előadást, hogy miként kerülhet egy vállalkozás a következő gazdasági válság nyertesei közé.

Jordan Peterson

Emellett a Brain Bar egy sztárelőadót is bejelentett: Jordan Peterson pszichológus, konzervatív véleményvezér és turnéfilozófus először lép fel a régióban. Peterson legismertebb műve a 12 szabály az élethez, emellett a politikai korrektség nagy kritikusa, a mindennapi pszichológia sztárja.

A Brain Barról erre található több információ, illetve az eddig bejelentett fellépőkről a kapcsolódó anyagaink között.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A 2016-os, paksi atomerőművet reklámozó villámhirdetések után ezúttal az Origo villantott fel reklámot a TV2 csoport csatornáin.

A WWF és a White Rabbit Living Coralja, a Spice és a Cofidis kirgiz űrhajósa, valamint az ACG Jenga-tornyai a döntőben. A White Rabbit megoldása ráadásul három kategóriában esélyes.

A Wise Group a menedzsmentet érintő döntéseket kommunikálja, a műsorokért továbbra is a belső pr-csapat felel.

Nem az Attenborough-féle, kifinomult hangnemre építettek az új kampányban.

A multifokális lencséket árusító cég nagykövete lett Várkonyi Andrea. Az új tévészpot kampánybejelentőjét közöljük.

hirdetés

Tarts velünk a következő MOST Fórumon és tudd meg, hogyan lesz a kultúrából #kult! (x)

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

Vedd kezedbe (akár magán, akár szervezeti) céljaidat és dolgozz velük! Vágyakból célok! Változásmenedzsment workshop Limpár Imrével május 14-én

Az MPRSZ tavaly negyedik alkalommal hirdette az Employer Branding Awardot. Május 14-én ezeket a díjnyertes megoldásokat ismerhetik meg a résztvevők.

Mostantól még sűrűbben találkozunk! Ha részt veszel a konferencián, előrébb leszel, mint a konkurenciád. 2018.05.16.

Ne róluk, hanem velük beszélgessünk! Kékgallérosoktól , IT-soktól, Y-os tehetségektől, kismamáktól lehet kérdezni egy nyitott kerekasztal-beszélgetés keretében május 22-én.

A Magyar Instagram Körkép 4.0 kutatás eredményeinek és az Instagram legfrissebb híreinek ismertetése. Az aktuális globális és hazai trendek és érdekességek (fun fact-ek) bemutatása, mindezt az adatvezérelt marketing gondolkodás, az adatvizualizáció eszköztárának demonstrálása mellett.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

hirdetés
hirdetés