hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jordan Peterson jön az idei Brain Barra

Barabási-Albert László pedig arról tart majd előadást, hogy egy vállalkozás miként lehet a válság nyertese.

hirdetés

Május 30-31-én lesz az idei Brain Bar. A magát jövőfesztiválként definiáló rendezvény nulladik napján, azaz 29-én tart tréninget Barabási-Albert László hálózatkutató, a Képlet, avagy a siker egyetemes törvényei című könyv szerzője.

A Brain Bar innovációs tréningje (Mastermind Sessions) az üzleti vezetőket célozza meg, írja a közlemény. Ennek jegyében Barabási-Albert arról tart majd előadást, hogy miként kerülhet egy vállalkozás a következő gazdasági válság nyertesei közé.

Jordan Peterson

Emellett a Brain Bar egy sztárelőadót is bejelentett: Jordan Peterson pszichológus, konzervatív véleményvezér és turnéfilozófus először lép fel a régióban. Peterson legismertebb műve a 12 szabály az élethez, emellett a politikai korrektség nagy kritikusa, a mindennapi pszichológia sztárja.

A Brain Barról erre található több információ, illetve az eddig bejelentett fellépőkről a kapcsolódó anyagaink között.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Március óta dolgoznak együtt és az eddigi tapasztalatok alapján még sokáig tart majd a közös munka.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozta a siker kapcsán az Iposos elnök-vezérigazgatója.

35 kamionra kerültek fel azok a gyerekrajzok, amikkel a baleset-megelőzést szeretnék segíteni.

A színésznő elment egy castingra és beválogatták A Tanár című sorozatba.

Az üzemeltetők szerint a külső alapján ítélő randioldal igazából egy társadalmi kísérlet.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nyári ráadás! Végleges nevezési határidő: július 31.

Mentes-M Díj újra! Megújult és új kategóriákkal idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2019. augusztus 30.

Keressük Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait! Nevezési határidő: 2019.08.30.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A szeptember 6-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop szeptember 12-én, limitált létszámmal.

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

hirdetés
hirdetés