hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jönnek az Urániába a METU diplomafilmjei

Harmadszor rendezik meg a Metropolitan Egyetem filmszakjainak diplomavetítését.

hirdetés

A január 21-én megrendezett Cinemascope a Metropolitan Egyetem Mozgóképkultúra és médiaismeret és a Kameraman alapképzésen, valamint a Mozgóképművész mesterképzésen 2018-ben diplomázottak alkotásaiból mutat be válogatást. A filmeket az egyetem hallgatóiból összeállt stábok készítették, a különböző részfeladatokat más-más szakok jelenlegi és volt növendékei látták el.

A nyilvános diplomavetítést harmadszor rendezi meg a METU, az Urániában lesznek láthatók a filmek este fél 7 és 10 között. Az eseménnyel kapcsolatos további részletek erre találhatók, itt és itt pedig két, a diplomavetítésen is szereplő film alkotójával lehet ismerkedni interjú formájában az egyetem saját honlapján. A Cinemascope-ra ingyenes a belépés, a filmeket angol felirat kíséri.

A Cinemascope mellett a METU Animascope és Futuroscope címmel szintén rendez nyilvános vetítéseket, az előbbit animációs fókusszal, az utóbbit a Média design alapképzéssel kapcsolódóan.

 

 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Nem függetlenül a vezérigazgató felmondásától.

Hoffer Gábor „Flame” a Prezitől érkezett a vállalathoz.

Az NMHH bocsátotta ki véleményezésre, amelyet július 8-ig lehet megtenni.

Vasárnap 20:25-től lesz látható a csatornán a három ellenzéki főpolgármester-jelölt.

A márka nevét veszi fel az Aréna és a chill zóna, a Dreher 24 pihenőszigetet kap, az Asahi a VIP-ben jelenik majd meg.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés