Jó arcokat keresünk!

Az ismert szaklap és a még ismertebb üdítőitalmárka elhatározta: összegyűjti a kommunikációs szakma olyan szereplőit, akik a legtöbbet teszik azért, hogy örömet és vidámságot hozzanak a kollégáik, barátaik vagy akár ismeretlen emberek életébe. Olyan történeteket keresünk, amelyek képesek másokat is inspirálni. Karácsonyi jótékonykodók kíméljenek, mindenki más figyeljen jól!

A Kreatív a Coca-Colával közösen keresi a kommunikációs szakma igazán jó arcait. Azokat, akik megpróbálnak örömöt lopni mások életébe. Azokat, akik önzetlenül segítenek. Akik nem kötelességből teszik. Azokat, akik átveszik másoktól a terheket. Azokat, akik annyira tudnak vidámak lenni, hogy ez másokat is vidámmá tesz. Azokat, akiknek a hétköznapjaik is ilyenek. Azokat, akiket talán mindenki észrevesz, de soha senki nem jutalmaz ezért. Azokat, akik persze nem is várnak ezért jutalmat,de olyan emberek, hogy ha megmutatjuk őket a világnak, az talán mások számára is erőt adhat.

Nálatok dolgozik a szövegíró, aki hétfőnként fánkot hoz mindenkinek a reggeli meetingre? A grafikuslány, aki minden évben ingyen dolgozik egy civil szervezet kampányán a szabadidejében? A recepciós, aki jógaórákat tart esténként a tárgyalóban? Az újságíró, akinek a levelezőlistán megosztott viccein nevet az egész cég? A marketinges, aki amúgy latintánc-bajnok és az összes céges bulin reggelig táncoltatja a jelentkező lányokat? Vagy bárki, aki nekünk eszünkbe se jut, de teljesen egyértelmű, hogy jó arc? Még akkor is, ha ő maga persze soha nem mondaná ezt magára, sőt, tulajdonképpen te se mondanád rá, pedig megérdemelné?

Ha így van, akkor itt az alkalom, hogy ezt megtedd és megmutasd őt másoknak is! Nem dicsekvésből, hanem azért, hogy mások is megismerhessék. A jó arcok mögött ugyanis általában jó sztorik vannak, ezek pedig, meggyőződésünk, mindenkit érdekelnek.

Mit kell tenned? Ha ismersz valakit vagy valakiket, akire ráillenek a fentebb felsoroltak, vagy ráillik bármi ami ehhez hasonlít, és a kommunikációs szakmában dolgozik, akkor szólj róla nekünk.

Mit várunk? Természetesen egy nevet, meg azt hogy hol dolgozik, és mit csinál. Aztán egy rövid (maximum 1000 leütéses, tényleg) leírást arról, hogy miért is gondolod őt jó arcnak: mit tesz azért, hogy másoknak szebb legyen a világ. Emellett pedig, ha úgy érzed, hogy ettől jobban fogjuk érteni, küldhetsz képet vagy videót vagy hangfájlt vagy bármilyen egyéb anyagot bizonyítékul, ezt rád bízzuk. Ha tudod, akkor add meg bármilyen elérhetőségét (email, telefonszám) is és írd le, hogy szeretnéd-e, ha megneveznénk téged, mint őt jelölő személyt. (A te nevedet semmiképp nem hozzuk nyilvánosságra, és ha nem akarod, akkor a jelölttel sem osztjuk meg.)

Hova küldd a javaslataidat? A This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. emailcímre.

Meddig küldheted? November 16-án, hétfőn déli 12 óráig. 

Hány embert jelölhetsz? Ahányat csak akarsz.

Küldheted névtelenül is? Ezúttal igen, de persze jobban szeretjük, ha vállalod a neved.

Mi történik ezután? A beérkezett jelöléseket a Kreatív és a Coca-Cola munkatársai értékelik, és kiválasztjuk a tíz leginspirálóbb történetet és a mögötte álló embert. A döntésben szerepet fog játszani a jelölt személye és az ajánlások száma és minősége egyaránt. Ezen a ponton felkeressük a mások által jelölt embereket és interjúkat készítünk velük, hogy bemutassuk a történetüket és megmutassuk, hogy miért tartják őket kollégáik inspirálónak és követendő példának. Ha valakit nem sikerül rábeszélnünk a nyilvános szereplésre, sajnálattal, de újat választunk helyére a nevezések közül. Az elkészült tíz portrét decemberben bemutatjuk a Kreatív.hu és a Kreatív magazin olvasóinak.

És végül: A kiválasztott jó arcok karácsonyi ajándékáról a Coca-Cola gondoskodik, a személyiségükhöz illő egyedi, kifejezetten nekik szóló meglepetéssel!

Szóval, ha ismersz olyan embert, akire ráillik a fenti leírás, ne habozz, írj nekünk!

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A MOST Fórum május 30-i eseményén a magyar sportélet szereplőivel tekintjük át, hogyan változott a szabadidő- és élsport a technológia fejlődésével. (X)

Nyerő SSC people-management stratégiák. Fluktuációcsökkentő minikonferencia június 7-én.

Idén is Sales&Pszichológia konferencia. Foglald le helyed most! 2019.05.28.

Gyakorlatorientált tréning az INTREN szakmai támogatásával a Google Ads kampány létrehozásának és optimalizálásának technikájáról és trükkjeiről, egészen a kezdő lépésektől. május 31., 08.30 - 14.00

Egyre több az aktív, fizetőképes ötvenes és hatvanas fogyasztó - a te célcsoportodban is. Elmondjuk, hogyan kommunikálj velük, nekik!

Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop június 6-án, limitált létszámmal.

Burnout - Ismerd fel, ismerd meg és lábalj ki belőle Csatlós Csillával június 12-én!

Leendő ügyfeled már nálad van – csak észre kell venned! Az adatvezérelt marketing lehetőségei és kihívásai. Hogyan szerezz új ügyfeleket digitális marketinggel, hogyan tartsd meg a régieket? Weboldal-monitoring, tartalommarketing, email-marketing június 12-én.

Egy laza szakmai délután szuper előadásokkal, influencer best practice-ekkel és borkóstolással! Ráadásul igazi influencereket is kérdezhettek majd!

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.