hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jelentős csapatmozgások a Kreatívnál

Új online vezető szerkesztő csatlakozott hozzánk tovább dinamizálni a dinamikus fejlődést, és ez még nem minden!

hirdetés

Az elmúlt hetekben új kollégánk, Nagy Zsolt vette át a kreativ.hu irányítását vezető szerkesztőként. Zsolt a Forbes magyar kiadásától érkezett, ahol szintén főképp az online-nal és különszámokkal foglalatoskodott. Sokat fog érni a tapasztalata a Kreatív Online régóta esedékes megújításánál, míg a nyomtatott Kreatív magazinnál rovatszerkesztőként és szerzőként számítunk rá.

Csak átmenetileg, de búcsúzunk Győri Zsófitól, aki nyáron érkező kisbabáját várja, és a szerkesztőségi chatszoba alapján hamarosan elkészül egy memoárral arról, ez milyen szórakoztató dolog karantén idején. (Előzetes: nem nagyon.) A magyar pr-szakmának nem kell sokáig nélkülöznie őt, szerzőként a szülési szabadság alatt is körülöttünk marad aszteroidaként. Zsófi helyét állandó szerzőnk, Balkányi Nóra veszi át az irányítóközpontban. Hajrá, Zsófi, szia, Nóri!

Szerényi Szabolcs főszerkesztő-helyettes az év elején döntött úgy, hogy tíz év után távozik a kiadótól. A jövőben szabadúszóként tevékenykedik a tartalomgyártás, kommunikáció és marketing területén, valamint több időt és figyelmet szentel irodalmi pályafutására – összegezte terveit közlönyünknek. Szorítunk a terveknek minden fronton!

Bicsérdi Ádám és Fülöp István szerkesztőink rendületlen bástyáink (fáraóink!) a jövés-menés közepette, és már nagyon várják, hogy átadhassák az évek óta gazdátlan A Kreatív Kedvence vándordíjat annak az ügynökségnek, aki elsőre helyesen adja le a stáblistát a kampánybejelentőhöz.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A digitális táborát a Bátor Tábor április óta építi, szerveznek online, interaktív foglalkozásokat súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak.

Terézvárosban és Józsefvárosban is lehet majd szabadtéren filmeket nézni. 

 A Getty Images a Polyphony Digital Inc. nevű fejlesztőcéggel állt össze még tavaly, hogy képeket csináljanak a Gran Turismo nevű videojáték legjobb pillanatairól. 

Startup Hungary néven indul egy mentorprogram magyar startupoknak, melybe már bizonyított, külföldön is működő magyar startupok alapítói is beszálltak.

Az oldal online divatáruházak kínálatát aggregálja.

Hetedik alkalommal rendezzzük meg content marketing versenyünket, amelyre most megújult kategóriarendszerben jelentkezhetnek az ügynökségek, médiumok és a megbízói oldal képviselői az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásaival.

Bemutatjuk a GyártásTrend első, letölthető online webinárját! #FACTORY Insight - II. rész: Autóipari technológiák. A szakmai anyag egy hónapig elérhető!

A Kreatív második alkalommal hirdeti meg az Influt, a közösségi márkavezérek versenyét, melyre az elmúlt év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Mentes-M Díj 2020-ban is! Idén is keressük a legkiemelkedőbb minőségű mentes termékeket hazánkban! Nevezési határidő: 2020 augusztus 31.

A HRKOMM Award célja, hogy díjazza a Magyarországon futó, munkáltatói tevékenységhez kötődő különféle kampányokat, kommunikációs aktivitásokat. Pontszerzés a PR Toplistán! Nevezési határidő: 2020. szeptember 4.

hirdetés
hirdetés