hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jamie Oliver és egyesült vidéki jócsajok az Axel Springernél

Bamalány, Kemmalány, Szoljonlány, Nportlány, Sonlány – ők az Axel Springer megyei szépségei, akik visszamosolyognak a kiadó új honlapjáról, amely az online portfólió híreiből válogat. A főzősite-on eközben Jamie Oliver blogját közlik magyarul.
hirdetés

A Világgazdaság ír arról, hogy kiadójánál, az Axel Springernél több változás történt online fronton. Elindult az AutoBild.hu, amelyet autós és életstílusportálnak neveznek. Itt naprakész, autózással kapcsolatos hírekkel, eseményekkel a legújabb modellek bemutatóival, összehasonlító tesztekkel találkozhat az olvasó.

Elérhető lett a Hirportal.hu is, ahol a csoport teljes online portfoliójának legfrissebb híranyagai találhatók, így válogatnak a Bács, Baranya, Békés, Heves, Szolnok, Komárom, Nógrád, Somogy, Tolna, Győr, Borsod és Szabolcs megyéből. De nemcsak a portfólió hírei, hanem a megyék szépségei is felkerülnek az oldalra: a Bamalány például Baranya megyei, a Kemmalánya Komárom-Esztergom megyei, a Szoljon lány meg Jász-Nagykun-Szolnok megyei.

Újdonság az Axel Springernél az is, hogy a Mindmegette.hu gasztrooldalon minden pénteken új Jamie Oliver receptet lehet elolvasni. Az angol sztárszakács blogja magyarul olvasható a site-on, a recepteken kívül egyébként személyes történeteket is közöl.

hirdetés

kapcsolódó linkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Csak csöndben jegyzem meg, hogy az Axel Springer helyett Axel-t írni annyiban megtévesztő, hogy létezik egy axel.hu című portál, aminek semmi köze nincs az AS-hez.
hirdetés
hirdetés

Indul az HBO Max globális kiterjesztése, ennek részeként az HBO márka alatt Európában futó D2C-szolgáltatások is egységes ernyő alá kerülnek.

Az idei év tökéletes választás a poklok urának, jól is érzik magukat együtt. 

Ebben az évben a döntőbe jutott 47 pályamű közül a legtöbb döntős a Társadalmi célú kampányok – CSR - Márkák, vállalatok /doing good kategóriában született.

Eltűnt az Index impresszumából az Ivermektin nevű vegyületet a koronavírusra hatásos gyógyszerként feltüntető Molnár Dávid neve.

A discovery+ globális terjesztése 25 országban indul, a Discovery márkáinak és partnereinek – például a BBC, az A&E és a Group Nine – több mint 55 ezer epizódjával és az Eurosport tartalmaival, köztük az olimpiai közvetítésekkel.

Felfrissített kategóriarendszerrel a Kreatív digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye 2020-ban! Célunk megtalálni a legsikeresebb digitális kommunikációs kampányokat és online megoldásokat a magyar piacról idén is!

hirdetés
hirdetés