hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jákó Eszter átment a METU-ból az MVM-hez

Kommunikációs igazgató lesz, Bentzik Rékát váltja. Őt pedig eddigi helyettese.

hirdetés

Pár napja írtuk meg, hogy távozott a Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs és külügyi kapcsolatok igazgatói posztjáról Bentzik Réka. Az utódja az a Jákó Eszter lett október elejétől, akiről más vonalon tudtuk meg, hogy otthagyja a Metropolitan Egyetem kommunikáció és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját. Felhívtuk emiatt, és maga Jákó mondta, hogy az MVM-nél folytatja, ahol szervezeti átalakítások mennek jelenleg végbe.

Jákó Eszter

Jákó Eszter három évig volt a Metropolitan Egyetemnél. Jól érezte magát ott, mint mondta a Kreatívnak, és amikor az MVM megkereste, szakmai kihívásnak érezte az új pozíciót, hát elvállalta. Jákó Eszter utódja a METU-nál Gyürky Júlia lesz, aki eddig a helyettese volt. 

Bentzik Réka

Bentzik Rékáról távozása apropóján pár napja írtuk, hogy az MVM-et felügyelő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő korábbi vezérigazgatója, Szivek Norbert menyasszonyaként került az MVM-hez szóvivőként 2015-ben, majd később kommunikációs igazgatóvá nevezték ki. Egy tavalyi, Origónak adott pr-interjúban megemlítette, hogy Rogán Antal minisztériuma alá tartozó, az állami cégek reklámköltését összefogó Nemzeti Kommunikációs Hivatal engedélye kellett ahhoz, hogy 500 millió forinttal támogassák a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórumot. Az ügy azért lehet kínos a kormány számára, mert az eddig hevesen tagadta, hogy bármiféle beleszólása lenne abba, hogy az MVM kiket támogat a pénzéből. Szivek Norbert nyáron távozott az MNV éléről. Az MVM több vezetője is távozott, szintén augusztusban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Racionalizálják a hírosztály költségvetését.

20 kiló szemetet tudnak összegyűjteni egyszerre. Az IKEA egy áruház nyitását népszerűsíti az akcióval.

Újdonságként díjat adnak át a talkshow műfajában, mint ahogy a 2018-ban debütáló sorozatok is külön kategóriát kaptak.

Balázs Facebook- és Insta-, Istenes Bence Youtube-felületeit értékesítési a cég.

A 4-10 éves gyerekeknek szánt Nicktoons-szal bővül az R-time portfóliója.

hirdetés

Keressük Magyarország legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit! Nevezési határidő: február 22.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye! A verseny shortlistesei és a díjazottjai pontokat szereznek az M+Listán! Nevezési határidő: március 8.

PR workshop a Prizma Kreatív PR Díj kiemelkedő kampányainak bemutatására március 12-én!

Március 13-án ismét megrendezzük néhány órás Facebook, Instagram workshopunkat, ahol gép előtt, az oktatóval együtt, a saját accountunkra belépve közösen végigvesszük, hogy adjunk fel hirdetést.

Hasznos ötleteket, tapasztalatokat és gyakorlati megoldásokat mutatni a munkaerő-megtartással és -hiánnyal küzdő belső kommunikációs csapatoknak. Időpont: március 20., 09.00

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Fél napos rendezvény az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról: Influencer minikonferencia április 4-én!

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés