hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jákó Eszter átment a METU-ból az MVM-hez

Kommunikációs igazgató lesz, Bentzik Rékát váltja. Őt pedig eddigi helyettese.

hirdetés

Pár napja írtuk meg, hogy távozott a Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs és külügyi kapcsolatok igazgatói posztjáról Bentzik Réka. Az utódja az a Jákó Eszter lett október elejétől, akiről más vonalon tudtuk meg, hogy otthagyja a Metropolitan Egyetem kommunikáció és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját. Felhívtuk emiatt, és maga Jákó mondta, hogy az MVM-nél folytatja, ahol szervezeti átalakítások mennek jelenleg végbe.

Jákó Eszter

Jákó Eszter három évig volt a Metropolitan Egyetemnél. Jól érezte magát ott, mint mondta a Kreatívnak, és amikor az MVM megkereste, szakmai kihívásnak érezte az új pozíciót, hát elvállalta. Jákó Eszter utódja a METU-nál Gyürky Júlia lesz, aki eddig a helyettese volt. 

Bentzik Réka

Bentzik Rékáról távozása apropóján pár napja írtuk, hogy az MVM-et felügyelő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő korábbi vezérigazgatója, Szivek Norbert menyasszonyaként került az MVM-hez szóvivőként 2015-ben, majd később kommunikációs igazgatóvá nevezték ki. Egy tavalyi, Origónak adott pr-interjúban megemlítette, hogy Rogán Antal minisztériuma alá tartozó, az állami cégek reklámköltését összefogó Nemzeti Kommunikációs Hivatal engedélye kellett ahhoz, hogy 500 millió forinttal támogassák a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórumot. Az ügy azért lehet kínos a kormány számára, mert az eddig hevesen tagadta, hogy bármiféle beleszólása lenne abba, hogy az MVM kiket támogat a pénzéből. Szivek Norbert nyáron távozott az MNV éléről. Az MVM több vezetője is távozott, szintén augusztusban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

2014 után ez a második alkalom, az első nagyon népszerű volt.

A Bayer megtette, közel százmilliós bírság lett a vége, de csak azért, mert együttműködőek voltak.

A Válasz Online napi frissülést, „oknyomozó” cikkeket és interjúkat ígér, hét volt csapattag fémjelzi.

Az energiavállalat szerint az igazi ajándék a fenntartható jövő. Ennek jegyében folytat 360 fokos kampányt és adventi aktivitásokat.

Az egycentes Whoppert kínáló kampánnyal megint a rivális agyát húzzák.

hirdetés
hirdetés
hirdetés