hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jákó Eszter átment a METU-ból az MVM-hez

Kommunikációs igazgató lesz, Bentzik Rékát váltja. Őt pedig eddigi helyettese.

hirdetés

Pár napja írtuk meg, hogy távozott a Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs és külügyi kapcsolatok igazgatói posztjáról Bentzik Réka. Az utódja az a Jákó Eszter lett október elejétől, akiről más vonalon tudtuk meg, hogy otthagyja a Metropolitan Egyetem kommunikáció és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját. Felhívtuk emiatt, és maga Jákó mondta, hogy az MVM-nél folytatja, ahol szervezeti átalakítások mennek jelenleg végbe.

Jákó Eszter

Jákó Eszter három évig volt a Metropolitan Egyetemnél. Jól érezte magát ott, mint mondta a Kreatívnak, és amikor az MVM megkereste, szakmai kihívásnak érezte az új pozíciót, hát elvállalta. Jákó Eszter utódja a METU-nál Gyürky Júlia lesz, aki eddig a helyettese volt. 

Bentzik Réka

Bentzik Rékáról távozása apropóján pár napja írtuk, hogy az MVM-et felügyelő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő korábbi vezérigazgatója, Szivek Norbert menyasszonyaként került az MVM-hez szóvivőként 2015-ben, majd később kommunikációs igazgatóvá nevezték ki. Egy tavalyi, Origónak adott pr-interjúban megemlítette, hogy Rogán Antal minisztériuma alá tartozó, az állami cégek reklámköltését összefogó Nemzeti Kommunikációs Hivatal engedélye kellett ahhoz, hogy 500 millió forinttal támogassák a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórumot. Az ügy azért lehet kínos a kormány számára, mert az eddig hevesen tagadta, hogy bármiféle beleszólása lenne abba, hogy az MVM kiket támogat a pénzéből. Szivek Norbert nyáron távozott az MNV éléről. Az MVM több vezetője is távozott, szintén augusztusban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Visszaszorulóban vannak a likeblogok, de több illegális filmletöltő oldal is a legnépszerűbbek között.

Október 20-tól 100 napon át egy-egy híresség  szaval Ady-verseket.

Pető Pétert a független sajtó kategóriában jelölte a Reporters Without Borders.

Vincze Orsolya Eszter vezeti.

A Magyarországon is forgatott AMC-sorozatot a Content Innovation Awardson ismerték el.

hirdetés

Cél: a reklám- és tágabb értelemben vett kommunikációs ipar gyártói oldalának legkiválóbb megoldásait jutalmazni. Nevezési határidő: október 31.

A novemberi FinTechRadar konferencián bankok, startupok, vállalatok és állami szereplők osztják meg tapasztalataikat és mondják el véleményüket a magyar fintech legaktuálisabb kérdéseiről, és közben bemutatjuk azokat a területeket, ahol a fintechnek még nagy lehetőségei vannak.

2018. november 15. Az Employer Branding alapszabályai konferencia

A Kreatív magazin ismét megrendezi a Nagy Kreatív Napot! Még nagyobb, még kreatívabb: itt a helye minden reklámosnak, kommunikációs szakembernek, marketinggel és PR-rel foglalkozó ügyféloldali megbízónak! Save the date: 11.27.

A HR emberi oldala - hogy még többet tehess másokért! A hrpwr.hu és az Üzlet & Pszichológia konferenciája november 29-én.

A Kreatív év végi médiakonferenciája mindig arra keresi a választ, mi vár a piacra a következő évben. Időpont: december 4.

hirdetés
hirdetés