hirdetés
hirdetés
hirdetés

Jákó Eszter átment a METU-ból az MVM-hez

Kommunikációs igazgató lesz, Bentzik Rékát váltja. Őt pedig eddigi helyettese.

hirdetés

Pár napja írtuk meg, hogy távozott a Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs és külügyi kapcsolatok igazgatói posztjáról Bentzik Réka. Az utódja az a Jákó Eszter lett október elejétől, akiről más vonalon tudtuk meg, hogy otthagyja a Metropolitan Egyetem kommunikáció és marketing vezérigazgató-helyettesi pozícióját. Felhívtuk emiatt, és maga Jákó mondta, hogy az MVM-nél folytatja, ahol szervezeti átalakítások mennek jelenleg végbe.

Jákó Eszter

Jákó Eszter három évig volt a Metropolitan Egyetemnél. Jól érezte magát ott, mint mondta a Kreatívnak, és amikor az MVM megkereste, szakmai kihívásnak érezte az új pozíciót, hát elvállalta. Jákó Eszter utódja a METU-nál Gyürky Júlia lesz, aki eddig a helyettese volt. 

Bentzik Réka

Bentzik Rékáról távozása apropóján pár napja írtuk, hogy az MVM-et felügyelő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő korábbi vezérigazgatója, Szivek Norbert menyasszonyaként került az MVM-hez szóvivőként 2015-ben, majd később kommunikációs igazgatóvá nevezték ki. Egy tavalyi, Origónak adott pr-interjúban megemlítette, hogy Rogán Antal minisztériuma alá tartozó, az állami cégek reklámköltését összefogó Nemzeti Kommunikációs Hivatal engedélye kellett ahhoz, hogy 500 millió forinttal támogassák a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórumot. Az ügy azért lehet kínos a kormány számára, mert az eddig hevesen tagadta, hogy bármiféle beleszólása lenne abba, hogy az MVM kiket támogat a pénzéből. Szivek Norbert nyáron távozott az MNV éléről. Az MVM több vezetője is távozott, szintén augusztusban.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Nem függetlenül a vezérigazgató felmondásától.

Hoffer Gábor „Flame” a Prezitől érkezett a vállalathoz.

Az NMHH bocsátotta ki véleményezésre, amelyet július 8-ig lehet megtenni.

Vasárnap 20:25-től lesz látható a csatornán a három ellenzéki főpolgármester-jelölt.

A márka nevét veszi fel az Aréna és a chill zóna, a Dreher 24 pihenőszigetet kap, az Asahi a VIP-ben jelenik majd meg.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

hirdetés
hirdetés