hirdetés
hirdetés
hirdetés

IVSZ, IEB, Kirowski - kiválasztották a top tizet

A felhasználók tíz online áruházat választottak ki az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), az Inter-Európa Bank (IEB) és a Kirowski e-commerce versenyének döntőjébe.
hirdetés

A felhasználók közel ötszáz e-kereskedőt jelöltek meg, és több mint nyolcezer ötszáz szavazat érkezett. A legtöbb szavazatot kapott tíz internetes áruház közül a szakmai zsűri választja ki 2006 legjobb e-kereskedőjét.

A legjobbak közé a Bookline.hu, a Dvdrent.hu, az Edigital.hu, a Fotexnet.hu, a Lencsebolt.hu, a Netpincer.hu, a Ppo.hu, a Surányihifi.hu, a Vatera.hu és az Xpress.hu jutott be. A zsűri többek között értékeli majd a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a honlapok színvonalát, a felhasználó-barátságot, a fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét és az ismertséget. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is.

Az Év Internetes Kereskedője címet a nyertes egy éven keresztül használhatja, nyereménye egy, a támogatók által biztosított médiafelületekből álló online kampány. A díj 2006-os kiemelt médiatámogatói az Origo, az Index, a Portfolio.hu, az Admail és az eBroker.

A tavalyi nyertes, a Bookline.hu egy évig használhatta a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott kedvezményt is igénybe vehette.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
parat megneztem a 10 kozul.
4-nek nincs engedelye* sem, hogyan indulhatnak egyaltalan igy egy versenyen?

* mint az koztudott, a csomagkuldo kereskedelemhez rendelkezni kell egy nyilvantartasi szammal, amit a gkm engedelyezesi es kozig. hivatala ad ki. ezt a szamot fel kell tuntetni
a webaruhaz honlapjan.

akinel ilyen nincs, annak nyilvan nincs engedelye (az en logikam szerint)
egyebkent miert nincs egy nyilvanos lista, hogy kinek van engedelye?

aki pedig engedely nelkul mukodik, szankcionaljak!
hirdetés

Legalábbis a Sainsbury’s karácsonyi reklámja szerint.

A „Klub élmény” második felvonását november 23-án, szombaton rendezik. Közben épülget szépen az Instagramjuk is.

Folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata.

Keretszerződést kötöttek a BBC Studiossal, most az Egy bolygó hét világa című sorozatot népszerűsítik.

Megérkezett a brit áruházlánc ünnepi kisfilmje, ami idén azért is különösen izgalmas, mert Magyarországon forogott, és a stábban számos hazai szakember dolgozott.

Díjátadó: 19.11.26. (19:30) Akvárium Vedd meg jegyed a bétéelesek bulijára!

Tapasztalatok, gyakorlati tanácsok – átállási workshop

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Nap című konferenciát. A nap, amikor az employer branding szakma találkozik.

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében. Dátum: december 04.

Megújult kategóriarendszerrel tér vissza a Kreatív korábban DMBP néven futó, digitális eszközöket és megoldásokat díjazó versenye. Nevezési határidő: 2019.11.29.

Egész napos konferencia a pénzügyi termékek és szolgáltatások, az ezeket értékesítő pénzintézetek marketingjéről és kommunikációjáról. Dátum: 2019.12.04.

A Prizma Kreatív PR Díj idei dajátadója - gyere, ünnepelj velünk!

hirdetés
hirdetés