hirdetés
hirdetés
hirdetés

A NatGeo vetíti le az Oscar-díjas doksit a legőrültebb sziklamászóról

A Free Solo jóval több, mint egy klasszikus sport-dokumentumfilm.

hirdetés

"A Free Solo az indok arra, hogy miért találta ki Isten a drónokat" - írta az Oscar-díjas dokumentumfilmről még az Indiewire kritikusa, és a filmet elnézve csak igazat tudok neki adni.

Forrás: National Geographic
Forrás: National Geographic

A legjobb dokumentumfilm Oscar-díját begyűjtő Free Solo a világhírű Alex Honnold évekig tartó felkészülést igénylő őrült ötletét, a kaliforniai El Capitan kötél nélküli megmászását követi, de jóval több egy klasszikus sportoló portréjánál, mert Honnold életmódjának árnyoldalait sem takargatja, mint ahogy a súlyos terhet - Honnold életveszélyes válallkozásának kockázatát - a hátán cipelő stáb is fontos szereplője a filmnek.

Forrás: National Geographic
Forrás: National Geographic

„Alex Honnold nagyon jó barátunk, akinek személyéről már régóta terveztünk filmet készíteni. Az El Capitan biztosítás nélküli megmászása ezután került szóba, és nagy kérdés volt számunkra, hogy egyáltalán képesek leszünk-e ezt a filmet leforgatni. Túlságosan félelmetesnek tűnt, hogy Alex egyetlen rossz lépéssel a biztos halálba zuhanhat, és mindez a szemünk láttára történne. De el kellett fogadnunk Alex döntését, és nagyon bíztunk benne, hogy képes lesz ezt a hatalmas teljesítményt véghezvinni” – mondta el a film egyik rendezője, Elizabeth Chai Vasarhelyi.

A filmet itthon sajnos mozikban nem vetítik, de a filmet finanszírozó National Geographic magyar csatornája leadja azt március 17-én, 22 órakor, magyar szinkronnal. 

 

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A kutatócég a közösségi médiás események, vásárlói vélemények feltérképezésében segít.

Az egyszázalékos kampány „Együtt lehetséges!" szlogen alatt fut

Július 15-ig várják a nevezéseket. Négy új kategóriát is indítanak.

Autós, bokszos, hír- és műkereskedő portál is a sales house-hoz került.

Tenderen választották ki őket a borshow szervezői.

hirdetés

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra március 22-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

JobXperience – HR konferencia a még jobb hangulatú munkahelyekért. Időpont: Április 02. 09:00

Konferencia az influencerek helyes bevetéséről, velük való gyümölcsöző kapcsolat kialakításáról, konzekvens imázsépítésről, hatékony eladásösztönzésről, saját tartalmak gyártásáról, külföldiek adaptálásáról április 4-én!

A CMA nevezései között ismét keressük az elmúlt év legjobb tartalomalapú marketingmegoldásait! Új versenyünkre, az Influra az elmúlt két év legjobb, influencerek bevonásával készített marketing-, PR- és kommunikációs kampányait és aktivitásait várjuk. Nevezési határidő: április 11.

Idei kétnapos konferenciánk fókuszában a fogyasztó lesz. Dátum: 2019.04.25-16. Helyszín: Avalon Resort&SPA, Miskolc

hirdetés
hirdetés