hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt vannak az év legközösségibb márkái

A Social Bakers a Facebook-, a Youtube- és a Twitter-aktivitások alapján idén is felállította a legközösségibb márkák százas listáját. Az első helyen az Electronic Arts játékkiadó Battlefield 3 című háborús játéka lett.

hirdetés

A Social Bakers közösségimédia-méréssel foglalkozó cég összeállította a Social Brands 2013 listáját, amelyet a márkák Facebook-, Twitter- és Youtube-aktivitásai alapján számítottak ki – írja a Brand Republic.

Ebben az évben 715 márkát vizsgáltak világszerte, a Headstream közösségimédia ügynökség kommentárja szerint pedig az összesített pontok alapján a márkák idén jobban szerepeltek, mint tavaly, ugyanakkor a fogyasztói elköteleződésre kapható pontok alacsonyabbak voltak, ami azt jelenti, hogy a márkáknak a jövőben többet kell teperniük a fogyasztók kegyeiért online is, mint korábban.

A számítás szerint a lista első helyére az Electronic Arts Battlefield című háborús játékának a harmadik része került 81,16 ponttal, a második az American Airlines, a harmadik pedig a Lufthansa lett.Az iparágak tekintetében a legjobban az áruházak, az FMCG-márkák és az utazási márkák teljesítettek a közösségi médiában, a médiavállalatok, a telkócégek, a szórakoztatóelektronikai cégek viszont kifejezetten gyengén.

A teljes riportot itt lehet letölteni.

 

(forrás: Brand Republic/Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

A hidegháború és az űrverseny a grafikusokból is kihozta a legvadabb álmokat.  

Összes lapjában és online felületein is közös tapsra buzdít a kiadó.

A Most Mobilszerviz nekik segítene. Az új brand bevezető kampányát a Human Telex fejlesztette. A kampánybejelentőt olvashatjátok.

Tanácsokat osztanak azoknak, akik most másokon segíthetnek. A kampánybejelentőt olvashatjátok.

Őrültségnek tűnik épp most országimázs-reklámra költeni, de a portugálok inkább aktualizálták az üzenetet.

Magyarország egyik legrangosabb kreatív reklámversenye, nemzetközi kreatívigazgatók és szakújságírok a zsűriben! M+Listán pontszerzés. Végső nevezési határidő: 2020. július 31.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Mit tehet az ember a környezetért a saját munkahelyén - és hogyan tegye mindezt a vállalati kultúra részévé? Gyakorlati tippek, információk a témában.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Toborzási kampányok létrehozása és eredményes működtetése a LinkedIn-en: gyakorlati workshop április 2-án, limitált létszámmal.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Milyen tapasztalatok vannak az egészségügyben a GDPR életbe lépése óta? Mit kellene tenni annak érdekében, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) használata megfeleljen az európai uniós szabályoknak? Hogyan lehetne ad

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! Digitális automatizáció a marketingben: Mire való a chatbot és mikor érdemes használni? Milyen lehetőségek vannak vele a márkaépítésben? Mi a szerepe az ügyfélkapcsolatban? Mi a jó chatbot stratégia?

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! A Kreatív szaklap először szervezi meg a Best of Best.net & Lollipop workshopot, amelyen az ügynökségek bemutatják a két versenyen legeredményesebben szereplő kampányaikat.

A verseny célja, hogy egy olyan díjat indítson el az FMCG, és az ezzel a szegmenssel szorosan összefüggő Horeca-piac számára, amely felhívja a figyelmet az elmúlt év sikeres innovációira a fogyasztók, a kereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar területén. Nevezési határidő: június 3.

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Elhalasztva! A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre! ÚJ IDŐPONT HAMAROSAN!

hirdetés
hirdetés