hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt van Pálfi György scifijének teasere

Az Úr hangja decemberben jön.

hirdetés

Az Index mutatta be Pálfi György új nagyjátékfilmjének előzetesét, pontosabban teaserét. Az Úr hangja Stanislaw Lem azonos című regénye alapján készült, feltehetően eléggé átdolgozva azt. December 20-án kerül a magyar mozikba.

Pálfi Györgynek 2014-ben jött ki Szabadesés című szkeccsfilmje, és bár állandóan dolgozik filmes projekteken, hagyományos értelmben vett nagyjátékfilmje gyakorlatilag a 2009-es Nem vagyok a barátod óta nem volt. Azelőtt a Hukkle és a Taxidermia filmekkel vált a kétezres egyik legígéretesebb magyar rendezőjévé. Sok évig szenvedett egy nagyszabású Toldi-projekten, amit végül nem tudott összehozni.

"A film főszereplőjét Polgár Csaba alakítja, akinek ez az első filmes főszerepe. A történetben ő játssza Pétert, aki egy titokzatos balesetekről szóló dokumentumfilmben felismeri az apját, aki már régen elhagyta az országot. Azért, hogy megtalálja, nyomozni kezd, ennek során jut el Amerikába, ahol megtalálja az apját, akinek azóta új családja van" - írja a filmről az Index.

Lent látható a teaser.

 

A nyitóképet a Film.hu készítette Pálfiról.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Zala megyei város mostantól letisztult logóval és kaleidoszkópos dizájnnal nyomul.

Hová kerül idén az Év GastroDesign étterme díj, és melyik hazai szálláshely kapja az Év HotelDesign elismerést?

A Mito túl akart lépni a klasszikus kommunikációs eszközökön. 

Az elmúlt két évtized alapvető változásai miatt volt szükség a frissítésre.

hirdetés

A Pont Itt gasztro/szállás/utazás szaklap idén is meghirdeti a hazai Horeca-szakma körében legrangosabb, leglátványosabb design versenyét, a ma már igazi nemzetközi brandnek számító Gastro&Hotel Design Award-ot. Nevezési határidő: július 5.

Július 11-én este tartjuk az online videós tartalmak versenyének díjátadóját. A belépés mindenki számára ingyenes, de regisztrációhoz között.

Találkozunk szeptemberben! Gyertek el, egyszerre két szakmai konferenciát is adunk a Nagy Kreatív Márkanap két hajóján. Egy egész nap az A38-on együtt! 2019.09.04.

hirdetés
hirdetés