hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt van Pálfi György scifijének teasere

Az Úr hangja decemberben jön.

hirdetés

Az Index mutatta be Pálfi György új nagyjátékfilmjének előzetesét, pontosabban teaserét. Az Úr hangja Stanislaw Lem azonos című regénye alapján készült, feltehetően eléggé átdolgozva azt. December 20-án kerül a magyar mozikba.

Pálfi Györgynek 2014-ben jött ki Szabadesés című szkeccsfilmje, és bár állandóan dolgozik filmes projekteken, hagyományos értelmben vett nagyjátékfilmje gyakorlatilag a 2009-es Nem vagyok a barátod óta nem volt. Azelőtt a Hukkle és a Taxidermia filmekkel vált a kétezres egyik legígéretesebb magyar rendezőjévé. Sok évig szenvedett egy nagyszabású Toldi-projekten, amit végül nem tudott összehozni.

"A film főszereplőjét Polgár Csaba alakítja, akinek ez az első filmes főszerepe. A történetben ő játssza Pétert, aki egy titokzatos balesetekről szóló dokumentumfilmben felismeri az apját, aki már régen elhagyta az országot. Azért, hogy megtalálja, nyomozni kezd, ennek során jut el Amerikába, ahol megtalálja az apját, akinek azóta új családja van" - írja a filmről az Index.

Lent látható a teaser.

 

A nyitóképet a Film.hu készítette Pálfiról.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Magyar Telekom ismét kiosztotta a Fenntarthatósági Sajtódíjakat.

Arany János korábban a Google-nél, azelőtt az SAP-nál dolgozott.

Az alvás ünnepe alkalmából kéthetes altató livestreamet indított a bútorgyártó.

A Nestlé hozza be őket.

Az Apple új reklámjából kiderül, mi mindent kell kibírnia a telefonjaiknak, különösen a legújabb, 11-es verziónak.

hirdetés

Az Üzlet és Pszichológia és a hrpwr.hu ismét bemutatja a nagy sikerű „kékgalléros” konferenciát! Kékgalléros HR kihívások 3.0 szakmai konferencia szeptember 26-án.

Mentes hype: rend a trendben! Időpont: október 3., 09.30 - 16.00

A verseny célja, hogy megtaláljuk a legjobb hazai PR-projekteket és ügynökségeket, valamint hogy a PR kiemelt kommunikációs szerepét tudatosítsuk. Nevezési határidő: október 4.

Az eladásösztönző marketing titkai: élmény, adat, taktika. Hogyan ötvözzük az adatokat az élményekkel? Influencerek és eladásösztönzés tartalommarketinggel – jó és rossz példákon keresztül. Tudatos fogyasztó vs. Promo érzékenység – minden kiderül a proMO2019 workshopon! (x)

Meg akarsz tanulni gyilkosan jó álláshirdetést írni? Gyere el „Kreatív álláshirdetés” workshopunkra október 9-én! Előadó: Földi Miklós Dániel reklám- és neuropszichológus

Zöld marketing és kommunikáció Itt a zöldár! A tudatos fogyasztók már átlátnak a greenwashingon, de mi jön ezután? Save the date: 2019.10.10.

A legjobb márkaélményeket és aktivációkat keresi a 2019-es Lollipop! Nevezési határidő: 2019. október 11.

Gondolatok és példák a gyógyszermarketingről az ipar kommunikációs szakembereitől. 2019.10.29.

Hogyan győzhető le az időstressz? Energiamenedzsment 4 lépésben. A december 13-i tanfolyam során rövid, közös mindfulness gyakorlást tartunk, amit aztán beépíthetsz a hétköznapjaidba.

Toborzás/kiválasztás konferencia DEMO-túrával egybekötve november 5-én. Az előadások hosszabb szünetében a kiállítók a gyakorlatban is bemutatják megoldásaikat.

hirdetés
hirdetés