hirdetés
hirdetés
hirdetés

Itt van Pálfi György scifijének teasere

Az Úr hangja decemberben jön.

hirdetés

Az Index mutatta be Pálfi György új nagyjátékfilmjének előzetesét, pontosabban teaserét. Az Úr hangja Stanislaw Lem azonos című regénye alapján készült, feltehetően eléggé átdolgozva azt. December 20-án kerül a magyar mozikba.

Pálfi Györgynek 2014-ben jött ki Szabadesés című szkeccsfilmje, és bár állandóan dolgozik filmes projekteken, hagyományos értelmben vett nagyjátékfilmje gyakorlatilag a 2009-es Nem vagyok a barátod óta nem volt. Azelőtt a Hukkle és a Taxidermia filmekkel vált a kétezres egyik legígéretesebb magyar rendezőjévé. Sok évig szenvedett egy nagyszabású Toldi-projekten, amit végül nem tudott összehozni.

"A film főszereplőjét Polgár Csaba alakítja, akinek ez az első filmes főszerepe. A történetben ő játssza Pétert, aki egy titokzatos balesetekről szóló dokumentumfilmben felismeri az apját, aki már régen elhagyta az országot. Azért, hogy megtalálja, nyomozni kezd, ennek során jut el Amerikába, ahol megtalálja az apját, akinek azóta új családja van" - írja a filmről az Index.

Lent látható a teaser.

 

A nyitóképet a Film.hu készítette Pálfiról.

(forrás: Kreatív Online)
hirdetés
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

A DekoRatio Branding & Design Studio által tervezett Anjuna Ice Pops csomagolása is Red Dot-díjat nyert.

Október 30-ig várjuk a nevezéseket a járványhelyzethez igazított RGB-re. A zsűri elnöke idén is Vargha Balázs, a MOME Tervezőgrafika tanszékének vezetője lesz.

A műsor producere Máté Krisztina, az adások heti rendszerességgel lesznek láthatóak.  

A Business Class csütörtökönként érkezik a legfontosabb kereskedelmi témákkal.

Beleznai Márk METU-s vizsgafilmje, az Agapé is ott szerepel az idei Cinéfondation válogatásában.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Hipnózis sem maradt érintetlenül a napról napra egyre inkább feje tetejére álló 2020-ban, egy dologból azonban nem engedünk - a díjakat idén is átadjuk Magyarország legrégebbi reklámversenyén.

Újrahasznosítottuk 2019 egyik legsikeresebb KREATÍV rendezvényét: itt a Green Wave 2020! November 18-án fókuszban a fenntarthatóság és a marketing!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!

hirdetés
hirdetés